Canavarca Tuzak! Amazon’da Bir Kadını Katletti, Yıllar Sonra Yakalandı!

Amazon vahşet anlarına ev sahipliği yaptı! Amazon'da tek başına gezerken İngiliz bir kadını vahşice öldüren katil, kızını hastaneye götürürken tutuklandı. İşte detaylar...

Bir İngiliz müdiresini Amazon'da tek başına gezerken vahşice öldüren katil, yaklaşık altı yıl firariliğinin ardından tutuklandı!

Cani adam, cezaevinden firar etmiş

43 yaşındaki Emma Kelty, 2017'de Brezilya'da nehir korsanları tarafından vahşice boğazı kesilerek öldürüldü ve genç kadın piranalara atıldı! Olaydan sonra ne Emma Kelty’nin cesedi bir daha bulunamadı. Cinayeti işledikten kısa süre sonra ele geçirilen katil Arthur Gomes vile de Silva tam 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı fakat kısa süre sonra firar etti. Beş buçuk yıl sonra, şeytani katil, kızını Manaus'taki hastaneye götürdükten sonra polisler tarafından yakalandı.

Hastane çalışanları şüpheli hareketlerini yakaladı

Amazonas Atual, polisin hastane çalışanlarının onun "şüpheli hareketini" fark ettiğini ve polisi aradığını söyledi. Vile da Silva, 2017 yılında reşit olmayanlara rüşvet vermek, hırsızlık-cinayet, tecavüz ve ceset gizleme suçlarından hüküm giymişti. Katil, genç kadının boğazını kestiğini ve kurşunla delinmiş vücudunu Solimoes Nehri'ne attığını itiraf etti.

Da Silva, Coari'nin ücra bir bölgesindeki bir kumsalda kamp kuran Emma'yı çadırında pusuya düşüren altı korsandan biriydi. Kamerasını, insansız hava aracını, bilgisayarını ve iki telefonunu alan şiddet yanlısı bir çete tarafından biçilmiş bir av tüfeğiyle iki kez genç kadını vurdu sonra da boğazını kesti.

Polis, ona tecavüz edip öldürenin da Silva olduğunu söyledi.

Kuzey Batı Londra, Finchley'den eski baş öğretmen Emma, ​​saldırıya uğradığında Amazon'un Peru'daki kaynağından Atlantik Okyanusu'ndaki ağzına kadar 4.000 millik tek başına bir kano yolculuğu yapmaya çalışıyordu. Polis, çetenin hırsızlık yapmak için kanoyla dışarı çıkan korsanlar gibi hareket ettiğini söyledi.

Gezisinin 42. gününde, Coari ve Codajas şehirleri arasındaki Solimoes Nehri olarak bilinen bir bölgede, sahilde onun çadırını gördüklerinde Emma'yı rastgele hedef aldılar.

Pirana balıkları kan kokusunu alsın diye boğazını kesmişler

Polislere göre, öldürüldükten sonra pirana balıklarını çekmek için boynuna ve omzuna yakın bir yerden kesilmiş. Emma seyahat etmek için Surrey, Surbiton'daki Knollmead İlköğretim Okulu'nun başkanı olarak görevinden ayrılmıştı…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri