2 Temmuz Hangi Burç Yükseleni? 2 Temmuz’da Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?

Yükselen burçlar dünyasında merak edilen bir konuda 2 Temmuz hangi burcun yükseleni oluyor. Sizde 2 Temmuz ile ilgili detayları merak ediyorsanız işte detaylar...

2 Temmuz'da doğanların yükseleni güne değil saate bağlı olarak belirlenir. Saat 12'de doğan bir bireyin yükseleni koç iken 9'da doğan kişinin yükseleni aslandır. Yükselen aslan olan bireyler iyi niyetleri ve sevecen yapıları ile bilinir. Bu kişilerin en büyük arzuları saygı görmektir.

2 Temmuz’da Doğanların Burcu Nedir?

2 Temmuz'da doğanların burcu yengeçtir. Haziran sonu ve temmuz başını kapsayan yengeç burçları su ve dişi gruplarına dâhildir. 2 Temmuz'un yönetici gezegeni ay iken uğurlu taşı incidir. Yengeç burçlarında şanslı sayı 2'dir. Renk olarak eflatun ve gri ön plana çıkar. Pazartesi, burcun en şanslı günüdür.

2 Temmuz Hangi Burç Yükselenidir?

2 Temmuz yükselen burcu sabah 9 için erkek ve kadınlarda aslandır. Aslan burcu yükseleni olan insanlar şiirden zevk alır. Ön planda olmayı seven bu yükselen burcu, insanların dikkatini çeker. Aslan yükseleni bazı insanlara bencil gibi gelse de aslında öyle değildir. Bu yükseleni olan kişiler oldukça yardımsever ve samimidir. Çalışkan oldukları için işlerinde başarılı bir şekilde ilerlerler. Ünlü olan aslan burcu bireyler hem fiziksel hem de duygusal olarak dikkat çekicidir.

2 Temmuz’da Doğan Erkeklerin Burç Özellikleri Nelerdir?

2 Temmuz'da doğan erkeklerin özellikleri arasında herhangi bir konuda duydukları hassasiyet de yer alır. Bu bireyler alıngan yapıları ve olmayan olaylardaki kuruntuları ile insanları bazen çileden çıkarır. Ancak yengeç erkeklerinin hisleri oldukça kuvvetlidir. Bu nedenle yengeç erkeklerine güvenilmesi önem arz eder. Yengeç erkekleri bir kişiye âşık olduğunda karşısındakine çok değer verir. Aynı değeri karşı cinsten de bekler.

2 Temmuz’da Doğan Kadınların Burç Özellikleri Nelerdir?

2 Temmuz'da doğan kadınların özellikleri iyi kalpli ve neşeli olmalarıdır. Bu burcun kadınları özellikle yakın çevresine karşı oldukça anlayışlıdır. Ancak bazen beklenmedik bir şekilde alıngan tutum sergileyebilirler. Yakınlarını çok seven yengeç kadınları sevgilerini her fırsatta gösterir. Bir yengeç burcu kadını incindi ise bunu kolay kolay unutmaz. Müziğe karşı ilgili olan bu kadınlar sabırlı bir yapıya sahiptir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri