2 Mart Hangi Burç Yükseleni? 2 Mart’ta Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?

Yükselen burçlar dünyasında merak edilen bir konuda 2 Mart hangi burcun yükseleni oluyor. Sizde 2 Mart ile ilgili detayları merak ediyorsanız işte detaylar...

2 Mart’ta doğanların yükseleni kişilerin doğdukları saate ve dakikaya bağlı olarak hesaplanır. Bu nedenle kişilerin 2 Mart yükselenlerini hesaplayabilmesi için doğum saatlerini bilmesi gerekir. 2 Mart doğumlu olanların yükselenleri birbirinden farklıdır.

2 Mart’ta Doğanların Burcu Nedir?

2 Mart’ta doğanların burcu su grubuna dâhil edilen balıktır. Balık burcu tarih olarak 20 Şubat ve 20 Mart arasını hedef alır. Balık burçlarının şehirleri Panama ve Londra'dır. Bu burçtaki kadın ve erkekler için metal platindir. Balık burcu insanlarının ağaçları meşe, dut ve kestanedir. Zambak, beyaz gül ve papatya burcun çiçekleridir.

2 Mart Hangi Burç Yükselenidir?

2 Mart yükselen burcu saate bağlı değişim gösterir. Bu tarihin burcu ise balıktır. Balık insanları cömert olması ile bilinir. Duyarlılık ve naziklik burçtaki en kritik özelliklerdir. Balık burcu insanlarının ikna etme kabiliyetleri diğer burçlardan daha iyidir. Dürüstlük, sadık kalma ve uysallık balık burçlarına özgüdür. Her çevreye kolay bir şekilde uyum yetenekleri bulunur.

2 Mart’ta Doğan Erkeklerin Burç Özellikleri Nelerdir?

2 Mart’ta doğan erkeklerin özellikleri arasında yalnız kalmayı sevmek yer alır. Bu erkeklerin ne zaman ne yapacakları belli değildir. İstedikleri zaman ellerini uzatır, istedikleri zaman çekerler. Çok sevdiklerinde önlerinde kimse duramaz. Sevmedikleri insanları kafaya takmazlar. Doğru zamanda hareket etmeyi bilirler. Bir şey elde etmek istediklerinde mücadele ederler.

2 Mart’ta Doğan Kadınların Burç Özellikleri Nelerdir?

2 Mart’ta doğan kadınların özellikleri arasında duygusallık, sonsuz aşk ve bağlanma yer alır. Balık burcu kadınlarının hayal güçleri oldukça iyidir. İstikrarlı olarak hayal kırıklığı yaşayan balık burcu kadınları, vazgeçme huyları ile de bilinir. Geride bıraktıkları kalp ağrıları, yeni aşkı aramalarına engel olmaz. Balık burcu kadınlarının duyguları hiçbir zaman net değildir. Kendilerine güvenilir bir yer ararlar. Bu burca sahip olan kadınlar, annelerine çok değer verir. Duyguları her işte ön plandadır. Aldatmayı sevmezler. Aşk ilişkilerinde öncelik mantıkları değil daima duygularıdır. Bu neden ile bazen hata da yaparlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri