DHL Çalışma Saatleri Kaç İle Kaç Arasında?

Uluslararası kargo firmalarının en bilinenlerinden olan DHL ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde. Sizde DHL Çalışma Saatleri Kaç İle Kaç Arasında? diye merak ediyorsanız işte detaylar...

DHL çalışma saatleri sabah 09.00 ve akşam 18.00 arasıdır. DHL çalışma saatleri diğer kargo şirketlerinden farklıdır. DHL bayileri diğer kargo şirketlerine kıyasla 1 saat fazla çalışırlar. DHL kargo çalışma saatleri hafta sonlarında ve özel günlerde değişebilir. Müşteriler değişen çalışma saatleriyle alakalı bilgiyi kargo şirketinin internet sitesinden edinebilir.

DHL Şubeleri Sabah Açılış Saati Kaç?

DHL kargo şubeleri sabah 09.00 saatinde hizmet vermeye başlarlar. Şubeler sabah açılmadan önce bazı bölgelerde kargo taşıma hizmetlerine başlanabilir. Bu uygulama kargoların yetişmesi ve müşterilere en erken zamanda ulaştırılması için yapılır. Kargo taşıma saatleri daha erken olsa da müşteriler 09.00 saatinden önce DHL kargo şubelerinin sunduğu hizmetlerden yararlanamazlar.

DHL Bayileri Akşam Kapanış Saati Kaç?

DHL akşam kapanış saati 18.00’dır. Müşteriler kargo teslim etme, kargo teslim alma gibi işlemlerini bu saatten önce yapabilirler. Şubelerin kapanış saatlerinden sonra kargoyla alakalı işlemler yapmak isteyen müşterilerin bir sonraki iş gününü beklemeleri gerekir.

DHL Hangi Günler Çalışır?

DHL haftada 5 gün çalışır. DHL şubelerinin hizmet verdiği günler pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cumadır. DHL şubeleri cumartesi ve pazar günlerinde müşterilere hizmet vermez. Cumartesi ve pazar günlerinde sadece sonraki çalışma günlerine hazırlık olarak kargolar taşınır. Özellikle şehirlerarası kargolar pazartesi gününde teslim etmek amacıyla pazar günü ilgili şehirlere gönderilir. DHL şubeleri hafta sonunda bu tarz faaliyetler gösterse de müşterilere hizmet vermez.

DHL Müşteri Hizmetleri Ne Zaman Çalışır?

DHL müşteri hizmetleri çalışma saatleri şehirden şehre değişir. Özellikle uluslararası kargo taşımacılığında uzmanlaşan DHL büyük şehirlerin müşteri hizmeti için ayrı hatlar açmıştır. Müşteriler çalıştıkları DHL bayisinin bulunduğu şehrin telefon numarasını şirketin web sitesinden öğrenebilir. Müşteri hizmetlerinin çalışma saatleri bölgedeki yoğunluğa göre değişse de genelde 09.00-16.00 arasında hizmet verirler.

DHL Tatil Günleri Ne Zaman?

DHL tatil günleri cumartesi ve pazar günleridir. DHL şubeleri sıradan hizmetlerini hafta sonu günlerinde vermez. Bazı özel hizmetler ya da özel tarifeler hafta sonlarında müşterilerin kargo gönderip almasına olanak tanır. Bu hizmetlerin fiyat tarifesi sıradan hizmetlerden farklıdır. Konuyla ilgili detaylı bilgi DHL şubesine şahsen giderek öğrenilebilir.

DHL Cumartesi Günü Hizmet Verir Mi?

DHL cumartesi günleri kapalıdır. Eskiden DHL şubeleri cumartesi günleri yarım gün düzeniyle çalışıyordu. Çoğu müşteri bu yüzden DHL bayilerinin hala bu düzenle çalıştığını düşünüyor. Son yıllarda yapılan değişiklikler çerçevesinde DHL şubeleri sadece hafta içlerinde hizmet veriyor. Cumartesi ve pazar günlerinde sadece bazı ticaret merkezlerinde yer alan DHL şubeleri hizmet verir.

DHL Milli Bayramlarda Açık Mı?

DHL milli bayram günleri kapalıdır. Milli bayramlar resmî tatil ilan edilirler ve DHL bayileri resmî tatil günlerine önem gösterir. 23 Nisan, 19 Mayıs gibi milli tarihe dayanan tatil günleri her zaman resmî tatildir. DHL şubeleri de bu yüzden bu günlerde hizmet göstermezler.

DHL çoğunlukla uluslararası kargo hizmetleri için kullanılır. Türkiye’de resmî tatil olan bir gün yurtdışında olağan çalışma günü olabilir. Böyle günlerde yurtdışına giden kargolar teslim edilir fakat yurtiçine gelen, Türkiye şubelerinin kuryeleriyle dağıtılan kargolar resmî tatillerde müşterilere ulaşmaz.

DHL Dini Bayramlarda Açık Mı?

DHL dini bayramlarda kapalıdır. DHL şubelerinin tatil günleri resmî tatillere göre belirlenir. Birkaç gün süren Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı günlerinin tamamı resmî tatil ilan edilir. Dolayısıyla, bu günlerde DHL şubeleri çalışmaz. DHL şubeleri sadece hafta içleri ve resmî tatil olmayan günlerde faaliyet gösterir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri