Yıldız Oyuncu Depremden Gelen Görüntüye Kayıtsız Kalamadı! Kalbinin İlk Kez Bu Kadar Ağrıdığını Dile Getirdi!

Güney Doğu’yu adeta yerle bir eden deprem sonrası hasarlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Magazin ve spor camiasından da peş peşe haberler gelmeye devam ediyor. Vakıfbank Spor Kulübü’nün yıldızı Zehra Güneş, yaşananlar için ne dedi? İşte detaylar...

Ülkede yaşanan oldukça şiddetli deprem etkilerini bir bir göstermeye devam etmek. Deprem sonrasında 7 gün süreyle milli yas ilan edildi. Pek çok kurum ve kuruluştan da yardımlar gelmeye devam ediyor.

Vakıfbank Spor Kulübü’nün yıldız isimlerinden Zehra Güneş de yaşananlara sessiz kalamadı. Ünlü voleybolcu, paylaşım yaparak acısını dile getirdi.

HERKESİ ÜZEN O GÖRÜNTÜYE SESSİZ KALAMADI

Kahramanmaraş merkezli depremlerde vefat eden kızının elini bir türlü bırakmayan babanın görüntüsü, Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu. Ünlü voleybolcu da bu görüntüye sessiz kalamadı. Yıldız oyuncu acının fotoğrafına kayıtsız kalamayan isimler arasında yer aldı.

Oldukça acı dolu fotoğrafı paylaşan yıldız oyuncu Zehra Güneş, ben acımı dile getiremiyorum dedi. Ne yaşadıklarını asla anlayamam. Kalbinde bu denli bir acıyı ilk defa hissettiğini söyleyen voleybolcu, keşke orada olsam da geçeceğini söyleyip ellerinden tutabilme imkanım olsa çocukların, sözlerine yer verdi.

UMUDUNU DA KORUMAYI BAŞARDI

Aynı zamanda umudunu da yitirmeyen milli voleybolcu, bunu hep birlikte atlatabiliriz, acımız çok büyük ama biz de çok büyük ve yürekli bir milletiz ifadelerini kullandı.

Güney doğuda yaşanan deprem sonrasında duygu ve düşüncelerini bu şekilde ifade etti yıldız oyuncu. Yaşanılan acı depremden görüntüler bir bir gelmeyi sürdürmekte. Gelen görüntülere bakmaya yürekler dayanmasa da bölge için yardımlar da devam etmekte.

ARAMA KURTARMA SÜRÜYOR

Bölgede arama ve kurtarma çalışmaları da sürüyor. Enkaz altında kalan vatandaşlara ulaşılmaya çalışılıyor. Ne kadar soğuk hava şartları durumları zorlaştırsa da tüm arama ve kurtarma ekipleri enkaz altındaki insanlar için seferber olmuş durumda.

Hem yurt içinden hem de yurt dışından birçok kuruluş ve ünlü isimden yardımlar geliyor. Yardım kampanyaları, fiyatlarda sabitleme, manen destekler deprem bölgesi için akın akın sürüyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri