Malatyasporlu Kaleciden Üzen Haber Geldi! Sevilen Futbolcu Depremde Yaşamını Yitirdi!

Yaşanılan şiddetli depremden üzen haber gelmeye devam ediyor. Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan eşi Kübra Türkaslan’da enkaz altında kalan vatandaşlar arasında oldu. Eşi hayatta kalan sporcudan ise üzen haber geldi! İşte detaylar...

Kahramanmaraş merkezli deprem binlerce can aldı. Deprem sonrasında pek çok vatandaş hayatını kaybederken, birçok vatandaş da enkaz altında hayat mücadelesi veriyor. Arama kurtarma ekipleri tüm güçleriyle göçük altında kalan vatandaşları kurtarmaya çalışıyor. Yaşamını yitirenler arasında sevilen futbolcu Malatyaspor kalecisi Eyüp Türkaslan’da yer aldı.

Konuya dair açıklama hocası Yılmaz Vural tarafından paylaşıldı.

Depremde enkazın altında kalan Malatyaspor kalecisi Eyüp Türkaslan hayata gözlerini yumdu. Eşi ve kendisi göçük altında kalan futbolcunun eşi enkaz altından kurtarılmış ancak kendisi maalesef hayata gözlerini yummuştur.

EŞİ İLE ENKAZ ALTINDA KALDI

Enkaz altından kurtarılan eşinden sonra sevilen futbolcu için de güzel bir gelmesi bekleniyordu. Ancak beklenilen gerçekleşmedi. Eşi Kübra Türkaslan, konuya dair paylaşım yaptı. Paylaşımında şu ifadeler yer verdi: Burası çok kötü. Ne olur yardım edin Eyüp için…30 saat kadardır enkazın altın ne olur yardımda bulunun. Kepçe yok vinç yok hiçbir şey yok. Kimse enkazından altından çıkamıyor dışarıya. Ne olursunuz yardım edin bize. Dümdüz oldu burada her yer, ifadelerini kullandı.

Acı haberin paylaşımı da Yeni Malatyaspor teknik direktörü olan Yılmaz Vural’dan geldi. Yılmaz Vural, Ahmet’imiz vefat etti. Cansız bedeni çıkartıldı. Eşinin ve Malatyaspor’un başı sağ olsun, ifadelerine yer verdi.

HOCASI YILMAZ VURAL ACI HABERİ DUYURDU

Yılmaz Vural, kurtarma ekiplerinin kendisine ulaşacağı anda bir deprem daha yaşandığını söyledi. Yılmaz Vural, kurtarma ekipleri geldi tam ulaşılacak noktaya getirdiklerinde ise 7.6 şiddetinde bir deprem daha oldu. Yanda bulunan iki bina daha yıkıldı. Yıkılan bina sonrasında herkes gitti, çocuk da kaderiyle baş başa kalmış oldu, açıklamalında bulundu.

KULÜP SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPTI

Yeni Malatyaspor Kulübü de sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, kalecisi eyüp Türkaslan’ın enkaz altında kaldığını ve arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri