Gaziantepli futbolcu göçük altında kurtulmayı bekliyor

Göçük altında kalan Y. Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın eşi yardım çağrısında bulundu

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilde ağır tahribat yaratan 7.7 büyüklüğündeki depremde göçük altında kalan Yeni Malatyaspor'un kalecisi için eşi Kübra Türkaslan yardım çağrısında bulundu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen ve tüm Türkiye’yi yasa boğan 7.7 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan Yeni Malatyasporlu Ahmet Eyüp Türkaslan’dan henüz haber alınamadı. Ahmet Eyüp Türkaslan’ın eşi Kübra Türkaslan yardım çağrısında bulundu.

İŞTE KÜBRA TÜRKASLAN’IN PAYLAŞIMI

Paylaşımda bulunan Kübra Türkaslan, “Burası çok kötü. Ne olur yardım edin Eyüp’e… 30 saattir enkazın altında ne olur yardım edin. Kepçe yok vinç yok hiçbir şey yok. Kimse enkazın altından çıkaramıyor. Ne olursunuz yardım edin. Dümdüz oldu burası.” ifadelerini kullandı.

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan, depremde hasar görerek yıkılan binada bulunmaktadır. Arama ve kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Şu an henüz kendisinden haber alınmamıştır. Dualarınızı eksik etmeyin.” ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri