Ziraat Bankası hamlesini yaptı; tatile çıkmak isteyenlerin yüzünü güldürmek için harekete geçti! Tam 2.000 TL’lik destek

Tatil yapmak için indirim bekleyen vatandaşlara haber Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası, 2.000 TL’lik tatil destek paketini açıkladı. İşte detaylar…

Özellikle koronavirüs pandemisinin getirdiği ekonomik sıkıntıları sektörlerin üzerinden silebilmek ve vatandaşların yaşadığı ekonomik kayıpları biraz olsun telafi edebilmek adına harekete geçen kamu bankaları, devlet destekli pek çok kampanyaya imza attı. Buna ek olarak, kendi kuruluşlarının belirlediği çerçevede müşterilerine özel banka kredileri de sunan kamu bankaları, müşterilerinin daha avantajlı bir hizmet alabilmesi için başlattığı kampanyalar dönemini 2023 yılında da sürdürme kararı aldı.

Özellikle son yıllarda turizm sektörü ile gerçekleştirdiği iş birlikleri açısından dikkat çeken Ziraat Bankası, yaz aylarında başlattığı tatil kampanyalarını kış tatilcileri için kışın da sürdürme kararı aldı. Bu kış için kaçırılmaması gereken bir tatil kampanyası duyurmuş olan Ziraat Bankası, müşterilerine tam 2 bin TL’lik tatil desteği sözü verdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN TATİL HARCAMALARINA 2 BİN TL

Bankkart kullanan banka müşterilerine özel olarak bir yeni kampanya düzenlemiş olan Ziraat Bankası, bu kampanya kapsamında kartın hem banka hem de kredi kartı özelliğini kullanarak tatil harcaması yapılması halinde 2 bin TL’ye varan hediye vereceğini duyurdu. Bu kapsamda TatilBudur ile anlaşmaya giden Ziraat Bankası hem taksitli hem de nakit harcamaların kampanyadan yararlanabileceğini bildirdi.

Ziraat Bankası’nın 28 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanyasına göre, tek seferde yapılacak 7.500 TL ile 12.499 TL arasındaki alışverişe 750 TL Bankkart Lira hediye edilecekken, alışveriş tutarının 12.500 TL ile 19.999 TL arasında olması halinde 1 bin 250 TL Bankkart Lira; alışveriş tutarının 20.000 TL ve üzerinde olması halinde ise 2 bin TL Bankkart Lira verilecek.

ZİRAAT BANKASI’NIN 2 BİN TL’LİK DESTEĞİ İÇİ

N KATILIM ŞART

Kampanyaya katılım için Bankkart Mobil uygulaması ile Bankkart internet sitesine işaret eden Ziraat Bankası, aynı zamanda SMS ile de kampanyadan yararlanılabileceğini belirtti. Kampanyadan SMS ile yararlanmak için ‘TATILBUDUR’ yazan Ziraat Bankası müşterilerinin 4757’ye mesaj atması gerekecek. Öte yandan Ziraat Bankası, kampanya şartlarını da ilan etti.

Ziraat Bankası’nın bildirdiğine göre, ödül kazanabilmek için ödemelerin muhakkak Bankkart POS’undan yapılması gerekecek. 7 Mart’ta hesaplara geçecek olan ödüller kapsamında uçak bileti alımlarının tutarları kampanya harcama tutarı kapsamına alınmayacak. Ayrıca Ziraat Bankası, Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ile yapılan işlemler ile Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemleri kampanyaya dahil etmeyecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri