Saçı Yıprananlar Dikkat! Saç Botoksu İle Saçlarınızın Eski Görünümünü Yeniden Elde Etmek Mümkün!

Zarar gören saçlar için saç botoksu oldukça kullanılan bir yöntemdir! Peki saç botoksu nasıl yapılır? Tüm saçları tipleri için saç botoksu yapmak uygun mudur? İşte detaylar...

Saç tipleri, kıvırcık, düz, dalgalı, kalın ya da ince telli olmak üzere birbirinden farklılık gösterir. Saça ısı vermek de ancak birkaç günü kurtaran işlemler arasındır. Isı gören saçlarda ise pek çok sorun baş gösterebilir.

Isı gören saçlar zamanla, yıpranmaya, saçlarda kopmaya neden olurlar. Tüm bunların yanı sıra saç botoksu seçeneği tam olarak nedir? Ve saç botoksu neden yapılır?

SAÇ BAKIMINDA YENİ YÖNTEM

Saç botoksu son zamanların öne çıkan saç bakım yöntemlerinden biridir. Pek çok, saç  için kullanılan yöntemler vardır. Saç botoksu da saçta yıpranmayı önleyecek yöntemlerden biridir.

Yeni yeni ortaya çıkan saç bakım yöntemlerinden biri olan saç botoksu, kullanıcıları tarafından memnuniyet sağladı. Saçlarımız zamanla canlılığını kaybetmektedir. Zaman içerisinde pek çok işleme maruz kalan saçlar, eski görünümü saç botoksu sayesinde yeniden elde edebilirler. Dolgunluğunu kaybetmiş saçlarınız için siz de saç botoksunu deneyebilirsiniz. Üstelik saçta herhangi bir kesim işlemi yapmadan saça bakım yapmak, saç botoksu ile mümkün.

PÜRÜZSÜZ BİR GÖRÜNÜM

Saç botoksu ile saçların kaybettiği vitaminler yeniden kazanılır. Saç botoksu sırasında protein, amino ait, keratin tekrar bazı işlemler ile saç telleri için yeni yükleme yapılır. Bu işlemden sonra da saçlar dolgun ve eski sağlıklı görünümü kolayca kazanır. Bunların yanı sıra saçlarınız için pürüzsüz bir görünüm de elde edilir.

SAÇ BOTOKSU NASIL YAPILIR?

Saçınız için botoks yaptırdıktan sonra eski sağlıklı ve pürüzsüz hale geldiğini gözlemeyebilirsiniz. Aynı zamanda saçların gençleşmesi için de saç botoksu oldukça etkili bir yöntemdir. Saçınıza bu işlemi yaptıktan sonra düzenli bir şekilde saçınız için gerekli bakımları yaparsanız, saçınızın pürüzsüzlüğü 6-6 ay arasında devam edecektir.

Saç botoksu, diplerden başlanıp uçlara doğru uygulanan bir işlemdir. İşlem için saçın temiz olmasına dikkat edin. Kimyasal bir yöntem değildir. İşlem sırasında saça yoğun bir bakım uygulanır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri