Abiye

Kadınların günlük yaşamlarında kullandıkları elbiselerden biraz daha süslü olan ve özel olarak tasarlanmış özel program elbiselerine abiye denilmektedir. Abiyeler kesim olarak kumaş olarak ve süsleme olarak çok özel parçalardır. Bu abiye elbise modellerini düğünde ve özel eğlencelerde kullanabilirsiniz. Bunun yanında resmi yemekler için tasarlanmış şık abiye kıyafetler de bulunmaktadır.

Abiye elbiseler de kendi aralarında düğün, eğlence, parti elbisesi olarak çok daha renkli ve canlı modeller olarak düşünülürken özel bir iş yemeğinde daha klas bir abiye elbise düşünülebilir. Abiyelerin en önemli özelliği bu elbiseler uzun veya kısa olsun özel kumaşlardan yapılmasıdır. Bu kumaşlar elbiseyi zaten çok şık göstermektedir.

Abiye Elbiseler

En şık ve toplantıların en çok dikkat çeken kişisi olmak isteyenler bunun için özel tasarım elbise kullanabilirler. Abiye elbisesi günlük eğlenceler için tasarlanmış bir elbise türüdür ancak yarı resmi davetlerde de giyilebilir. Abiye elbisesi kısa ve orta uzunlukta olup bol kesimlidir. Bu elbiseler genellikle ipek şifon, dantel ve tafta gibi kumaşlardan yapılır. Abiye elbise modelleri için https://www.tiah.com.tr/abiye sayfası sizleri bekliyor olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri