EVKUR Çalışma Saatleri Kaç İle Kaç Arasında?

EVKUR şubeleri ile ilgili merak edilen tüm detayları sizler için derledik. Sizde EVKUR Çalışma Saatleri Kaç İle Kaç Arasında? diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Evkur şubeleri çalışma saatleri 09.00-20.30 olarak belirlenmiştir. Türkiye genelindeki tüm Evkur mağazaları haftanın altı günü bu saatler arasında çalışır. Pazar günü Evkur şubelerinin çalışma saatleri değişiklik gösterir. Ev ihtiyaçlarını uygun fiyat seçenekleriyle gidermek isteyen müşteriler pazartesi gününden cumartesi gününe kadar 09.00-20.30 saatleri arasında Evkur şubelerine gidebilirler.

Evkur Sabah Açılış Saati Kaç?

Evkur sabah açılış saati haftanın altı günü 09.00 olarak belirlenmiştir. Pazar günlerinde Evkur şubeleri daha geç açılır. Müşteriler pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günlerinde sabah 09.00’dan itibaren Evkur mağazalarında gerekli alışverişlerini yapabilirler.

Müşterilerin sabah 09.00’dan önce Evkur şubelerinin sunduğu hizmetlerden yararlanmaları mümkün değildir. Müşteriler açılma saatinden önce Evkur internet adresinden alışveriş yapabilirler fakat ürünleri çalışma saatlerinde kargoya verilir.

Evkur Akşam Kapanış Saati Kaç?

Evkur akşam kapanış saati 20.30’dur. Evkur şubelerinin kapanış saati sabittir, açılış saati bazı günler değişebilse de Evkur mağazaları her zaman 20.30’da kapanır. Evkur mağazalarının kapanış saati diğer mağazalara göre biraz erken olduğundan müşterilerin kapanış saatine dikkat etmesi önem arz ediyor. Saat 20.30’dan sonra ancak Evkur’un web sitesinden alışveriş yapmak mümkündür.

Evkur Hafta Sonu Açık Mı?

Evkur hafta sonu iki gün de açıktır. Müşteriler hem cumartesi hem pazar günü Evkur mağazalarının sunduğu hizmetlerden yararlanabilirler. Hafta sonu iki gün de açık olan Evkur şubeleri pazar günü diğer günlere kıyasla daha geç açılır. Evkur şubeleri pazar günü diğer günlerden geç açılır ve 10.30 saatinde açılış yaparlar. Bu açılış saati Evkur mağazalarının normal açılış saatinden 1,5 saat sonraya denk gelir.

Evkur Hafta Sonu Kaçta Kapanıyor?

Evkur hafta sonu kapanış saatleri hafta içi kapanış saatleriyle aynıdır ve 20.30’dur. Cumartesi günü Evkur şubelerinin açılış ve kapanış saatlerinde bir değişiklik olmaz. Şubeler cumartesi günlerinde de 09.00’da açılır ve 20.30’da kapanır. Pazar günü daha geç açılan Evkur şubelerinin kapanış saati diğer günlerle aynıdır. Mağazanın pazar günlerinde daha geç açıldığı için daha geç kapanması gibi bir durum söz konusu değildir.

Evkur Bayramlarda Açık Mı?

Evkur bayramlarda açık olur ve müşterilerine hizmet sağlar. Tüm milli ve dini bayramlarda Evkur şubeleri normal düzende hizmet verir. Evkur açılış ve kapanış saatleri milli ve dini bayramlarda ya da resmî tatil ilan edilen diğer günlerde aynı kalır.

Evkur mağazalarında açılış saati diğer günlerden farklı olan tek gün Pazar günleridir. Müşteriler milli ve dini bayramlarda Evkur şubelerine gelerek diledikleri alışverişi yapabilirler.

Evkur Online Sipariş Çalışma Saatleri Kaç?

Evkur online sipariş her zaman hizmet vermektedir. Kendi internet sitesinden satış yapan Evkur, online satış için saat sınırlaması koymaz. Müşteriler kendilerine uyan vakitlerde Evkur’un internet sitesine giderek mağazalardaki ürünleri satın alabilirler. Evkur online sipariş teslimat günleri Evkur şubelerinin çalışma günlerinden farklıdır.

Evkur Online Sipariş Hangi Günlerde Çalışır?

Evkur online sipariş teslimatı için değişik kargo şirketleriyle çalışır. Kargo şirketlerinin hizmet verdikleri günler değişse de çoğu kargo şirketi pazar günü hariç her gün teslimat yapar. Dolayısıyla Evkur web sitesinden alışveriş yapan müşterilerin pazar günü hariç günlerde kargolarını teslim almaları beklenir.

Online siparişe ek olarak Evkur online mağazadan alınan ürünleri şubeden teslim eden bir sistem de kullanmaktadır. Bu yöntemle satın alınan ürünlerin teslimatı için müşterilerin Evkur mağazalarına gitmeleri beklenir. Ürünlerini böyle satın almayı tercih eden müşteriler Evkur çalışma saatlerine önem göstermek durumunda kalırlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri