Sürat Kargo Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati

İddialı Kargo Şirketlerinden olan Sürat Kargo ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde. Sizde Sürat Kargo Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati kaç diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Sürat Kargo çalışma saatleri sabah 08.30 ila akşam 18.00 arasındadır. Bütün Sürat Kargo şubeleri bu saatler aralığında hizmet verir. Sürat Kargo öğle arası tatili 12.30 ila 13.30 arasındadır. Belirtilen saatlerde gişe işlemlerine ara verilir. Sürat Kargo’da gişe işlemi gerçekleştirmek isteyen müşterilerin, öğle arası tatiline kadar veya tatilden sonra Sürat kargo mesai saatleri içinde şubeye gitmeleri tavsiye edilir.

Müşteriler Sürat Kargo şubelerinden bütün kargo işlemlerini yürütebilirler. Sürat Kargo 2003 yılından beri Türkiye’de 700’den fazla şubesiyle hizmet verir.

Sürat Kargo Hafta Sonu Açık mı?

Sürat Kargo hafta sonu bazı şubelerde Cumartesi günü hizmet vermeye devam eder. Cumartesi günü hizmet veren doğu illeri şubeleri sabah 08.00 ila akşam 13.00 arası, batı illeri şubeleri ise 09.00 ila 14.00 arası açıktır. Belirtilen saat aralıklarında müşteriler kargo işlemlerini gerçekleştirmeye devam ederler.

Sürat Kargo’nun bütün şubeleri için Pazar günü tatil günüdür. Dağıtım ve gişe işlemlerine Pazar günü ara verilir.

Sürat Kargo Takip Nasıl Yapılır?

Sürat Kargo takibi 12 haneli kargo takip numarası ile gerçekleştirilir. Sürat Kargo takibi 3 ayrı şekilde gerçekleştirebilir. Kargo takibi yöntemleri şu şekildedir:

  • Sürat Kargo şubelerine giderek
  • Sürat Kargo online kanalları kullanılarak
  • Sürat Kargo müşteri hizmetleri numarasını arayarak
  • Tercih edilen tüm yöntemlerde, kişi kargo takip numarasına sahip olmalıdır. Kargo takip numarası, gişeden kargoyu veren göndericiye o anda verilir.
  • Alıcı ise kısa mesaj ile bilgilendirilir.

Kargo takip numarasını kaybeden alıcılar, gönderene ulaşarak kargo numarasını temin edebilirler. Kargo numarasını kaybeden gönderici taraf ise, kimlik bilgileri vasıtasıyla yukarıda belirtilen yöntemleri kullanarak kargo numarasına erişebilir.

Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri Hangi Saatler Arasında Hizmet Verir?

Sürat Kargo çağrı merkezi hafta içi sabah 09.00 ila akşam 18.00 arasında hizmet verir. Sürat Kargo çağrı merkezi hafta sonu ise yalnızca Cumartesi günleri hizmet verir ve hizmet saatleri sabah 09.00 ila akşam 17.00 arasındadır. Sürat Kargo müşteri hizmetleri üzerinden kargo takip işlemleri, kayıp kargo işlemleri veya iptal işlemleri kolaylıkla gerçekleştirilebilir.

Sürat Kargo Şikayet Nereye Yapılır?

Sürat Kargo şikayet, görüş ve öneriler için Sürat Kargo mesai saatleri içinde müşteri hizmetleri numarasının aranması tavsiye edilir. Bunun dışında müşteriler, Sürat Kargo’nun “çözüm merkezi” mail adresine de her türlü şikayet ve görüşlerini iletebilirler. Sürat Kargo kanalları aracılığıyla sorunu çözülemeyen müşteriler, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na dilekçe yazabilirler.

Sürat Kargo Kaç Günde Teslim Eder?

Sürat Kargo teslimat süresi 1 ila 3 iş günü arasındadır. Yakın lokasyonlara gönderilen kargolara çok daha hızlı ulaşırken, uzak mesafeye gidecek olan kargolarda nadiren de olsa teslimat süresi 3 günü bulabilir. Müşterilere, gönderi tipi ve gideceği lokasyon göz önünde bulundurularak hareket etmeleri tavsiye edilir.

Sürat Kargo Ücretleri Ne Kadardır?

Sürat Kargo fiyatları şehir içi ve şehirler arası gönderime göre belirlenir. Ayrıca gönderinin ağırlığı da fiyatı belirleyen unsurlar arasındadır. Sürat Kargo 2023 fiyatları şu şekildedir:

  • Şehir içi 1 kilogramın altındaki gönderiler için kargo fiyatı 10.73,
  • 200 km üstü 1 kilogram altı gönderiler için kargo fiyatı 17,46,
  • 1 ila 2 kilogram gönderiler şehir içi kargo fiyatı 27,
  • 200 km üstü 1 ila 2 kilogram gönderiler için kargo fiyatı 42,
  • Şehir içi 50 kilograma kadar olan gönderiler için kargo fiyatı 150,
  • 200 km üstü 50 kilograma kadar olan gönderiler için kargo fiyatı 255 liradır.

Müşteriler Sürat Kargo mesai saatleri içinde şubelerden desi ölçümü yaptırabilir ve gönderilerini kolaylıkla kargoya verebilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri