Macfit Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati

Macfit spor salonları ile ilgili merak edilen tüm detaylarız sizler için derledik. Sizde Macfit Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati kaç diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Macfit çalışma saatleri şubeler arası farklılık gösterir. Macfit şubeleri genellikle sabah 07.00 ila 09.00 arası açılır ve akşam 23.00 ila 01.00 arası kapanır. Büyük Macfit şubelerinin çalışma aralığı diğerlerine göre daha fazladır. Sabah 07.00’de açılıp gece 01.00’e kadar hizmet veren şubeler vardır.

Macfit şubelerinin bazıları AVM’lerin içinde yer alır. AVM’lerin içinde yer alan Macfit şubeleri, bulunduğu AVM’nin hizmet saatlerine tabii tutulabilir. Bunun için Macfit şubelerinin kendi hizmet saatleri özel olarak kontrol edilmelidir. Macfit hizmetlerinden faydalanmak isteyen bütün müşteriler, Macfit mesai saatleri içinde üyeliğinin bulunduğu şubeyi ziyaret edebilir.

Macfit Hafta Sonu Çalışma Saatleri

Macfit hafta sonu çalışma saatleri, hafta içi çalışma saatleriyle aynıdır. Macfit şubeleri hafta sonu veya hafta içi farklılık göstermeksizin 7 gün boyunca açıktır. Macfit şubeleri, ekstrem olaylar söz konusu olduğunda veya resmi tatillerde farklı saat aralığında da hizmet verebilir. Bunun için üye olunan şubenin duyuru ve saatlerinin kontrol edilmesinde fayda vardır.

Macfit Müşteri Hizmetleri Hangi Saat Aralığında Hizmet Verir?

Macfit çağrı merkezi haftanın her günü sabah 09.00 ila akşam 21.00 arasında hizmet verir. Macfit müşteri hizmetleri numarası üzerinden mevcut üyeliğin durumunun sorgulanması, üyeliğin yükseltilmesi, üyelik iptali ve üyelik ödeme yöntemlerinin değiştirilmesi gibi işlemler gerçekleştirilebilir.

Macfit müşteri hizmetlerine ulaşılamadığı taktirde, direkt olarak üye olunan şubenin iletişim numarasına da ulaşılabilir.  Müşteriler, Macfit internet adresi üzerinden ulaşılan iletişim formu doldurularak da her türlü görüş ve şikayetini ilgili birimlere iletebilirler.

Macfit Öğrenci İndirimi Var mı?

Macfit, yalnızca üyelik paketleri üzerinden fiyatlandırma yapar dolayısıyla Macfit öğrenci indirimi söz konusu değildir. Macfit bazı durumlarda mevcut üyeler veya yeni üyelikler üzerinden kampanyalar gerçekleştirir. Bu kampanyalar bazen öğrencileri de kapsar ve öğrencilere avantajlı fiyatlar üzerinden hizmet verilir.

Şu an Macfit’te aktif bir öğrenci kampanyası yoktur fakat olası bir kampanyadan faydalanmak için duyuruların takip edilmesi önerilir.

Macfit Üyelik Fiyatları Nasıldır?

Macfit üyelik fiyatları paketlere göre değişkenlik gösterir. Üyelik fiyatları ve fiyat dahilinde olan hizmetler şu şekildedir:

  • Aylık 324 lira olan üyelik paketi
  • Aylık 900 lira olan üyelik paketi

Aylık 324 lira bedelindeki üyelik paketinde verilen hizmetler şöyledir:

  • Grup derslerinde erken rezervasyon hizmeti
  • Kişiye özel programlar
  • Gold ve Silver üyelik paketindeki Macfit şubelerine erişim
  • Ayda 1 kez misafir getirebilme hakkı
  • Ücretsiz üyelik dondurma hakkı
  • Gold pakete özgü grup derslerinde indirimler

Aylık 900 lira bedelindeki üyelik paketinde verilen hizmetler şöyledir:

  • Grup rezervasyonlarında erken rezervasyon hizmeti
  • Kişiye özel programlar
  • Tüm Macfit şubelerine erişim
  • Ayda 1 kez misafir getirebilme hakkı
  • NUSPA’da %40 indirim
  • Ücretsiz dondurma hakkı
  • Ücretsiz “Gastro Club” üyeliği
  • Üyelik fiyatları, bazı şubelerde değişiklik gösterebilir.

Macfit Masaj Hizmeti Verir mi?

Macfit masaj hizmeti “Macfit NUSPA” bölümünde sunulur. Müşteriler Macfit NUSPA’da birbirinden farklı masaj hizmetlerinden faydalanabilir. Aromaterapi, Bali ve Thai masajı, Hot Stone gibi çeşitli masaj türlerini içinde barından NUSPA, müşterilerinin ruhsal ve fiziksel sağlığını desteklemeyi hedefler. Macfit NUSPA, Macfit mesai saatleri içinde hizmet verir.

Macfit Üyelik Dondurma Nasıl Yapılır?

Macfit üyelik dondurma işlemleri şubeler veya Macfit uygulaması vasıtasıyla gerçekleştirilir. Aylık üyeliklerde, üyelik dondurma işlemi 30 gün boyunca ücretsizdir. Müşteriler 60 güne kadar da ücretli olarak üyelik dondurabilirler. Macfit üyelik dondurma işlemlerini salondan yapmak isteyen müşteriler, Macfit mesai saatleri içinde işlemlerini gerçekleştirebilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri