Aras Kargo Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati

Kargo taşımacılığında önemli firmalardan birisi olan Aras Kargo ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde. Sizde Aras Kargo Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati kaç gibi sorulara cevap arıyorsanız işte cevaplar...

Aras Kargo çalışma saatleri hafta içi 09.00-18.00 olarak belirlenmiştir. Müşteriler bu saatler arasında Aras Kargo şubelerinden kargo ile alakalı işlemlerini yapabilirler. Hafta içi kargolarını 11.00’a kadar teslim eden müşteriler aynı gün içinde kargo fırsatından yararlanabilirler. Hafta sonları, dini bayramlar ve resmi bayramlarda Aras Kargo çalışma saatleri değişir.

Aras Kargo Sabah Kaçta Açılır?

Aras Kargo sabah hafta içlerinde 09.00’da hizmet vermeye başlar. Cumartesi günü Aras Kargo çalışanlarının mesaisi 09.30’da başlar. Müşteriler bu saatlerden sonra Aras Kargo şubelerinden istedikleri işlemi gerçekleştirebilirler. Sabah saatlerinde kargo şubesinde verilen hizmetler için bir saat sınırı bulunmamaktadır. Müşteriler erken saatlerde diledikleri hizmetten yararlanabilirler.

Aras Kargo Akşam Kapanış Saati Kaçtır?

Aras Kargo akşam 18.00’da kapanır. Hafta sonları yarım gün çalışan kargo firması 15.00’da kapanır. Aras Kargo kapanış saati 18.00 ya da 15.00 olsa da kargonun bazı hizmetleri her saat verilmemektedir. Hafta içi kargo teslim için son saat 17.30’dur. Hafta sonu Aras Kargo en geç 13.00’da kargo teslim alır. Kargo gönderecek müşterilerin bu saatlere dikkat etmesi önemlidir.

Aras Kargo Hafta Sonları Kaçta Açılır?

Aras Kargo hafta sonu cumartesi günü 09.30’da açılır. Kargo firması şimdilik pazar günleri hizmet vermemektedir. Bu durum Türkiye’deki tüm kargo şirketler için standarttır. Hafta içi kargo şubesine uğrayamayan müşterilerin işlemlerini gerçekleştirmeleri için cumartesi günleri kargo şubesine gitmeleri gerekir.

Aras Kargo Pazar Günleri Açık Mı?

Aras Kargo pazar günü açık değildir. Pazar günü kargo şubesi kapalıdır ve Aras Kargo kuryeleri dağıtıma çıkmaz. Dolayısıyla cumartesi günü şubeye ulaşan kargolar ancak pazartesi günlerinde dağıtıma çıkar. Aynı şekilde adresten kargo alma gibi hizmetler de pazar günlerinde verilmez.

Aras Kargo Hafta Sonları Saat Kaçta Kapanır?

Hafta sonlarında sadece cumartesi günü açık olan Aras Kargo 15.00’da kapanır. Aras Kargo hafta sonu sadece bir gün çalışır. Çalışanların yarım gün mesai yaptığı cumartesi gününde Aras Kargo’nun sağladığı hizmetlerin son saatleri de değişiklik gösterir. Örneğin cumartesi günlerinde adresten alım hizmeti saat 13.00’a kadar sunulur.

Aras Kargo Hangi Günlerde Kapalı?

Pazar günlerinde mutlaka Aras Kargo kapalı olur. Pazar günlerine ek olarak resmî tatil ilan edilen günlerde de Aras Kargo şubeleri kapalı olur. Kargo şubelerinin hizmet vermediği günler genellikle dini ve milli bayramlardır. Bazı durumlarda Aras Kargo şubeleri bu günlerde yarım gün hizmet verebilir. Konuyla ilgili detaylı bilgiyi müşteriler yakınlarındaki Aras Kargo şubelerini arayarak edinebilir.

Aras Kargo Kaç Saat Açık?

Hafta içleri 9 saat boyunca Aras Kargo açık olur. Sabah 09.00’da hizmet vermeye başlayan Aras Kargo şubeleri 9 saatlik mesainin sonunda 18.00’da kapanırlar. Uzun mesai saatlerinden dolayı şubelerde genelde dönüşümlü çalışılır. Hafta sonlarında bu durum değişir. Hafta sonu sadece cumartesi günü hizmet veren Aras Kargo şubeleri sadece 5,5 saat hizmet verir. Cumartesi günleri Aras Kargo şubeleri 09.30-15.00 arası çalışır.

Aras Kargo Öğle Arası Ne Zaman?

Aras Kargo şubelerinde öğle arası uygulaması yoktur. Şubede çalışanların mola saatleri farklıdır, dolayısıyla Aras Kargo öğle molası yoktur. Mesai başlangıcından mesai sonuna kadar kesintisiz hizmet veren Aras Kargo şubeleri öğlen kapanmaz. Böylelikle müşteriler diledikleri saatte hizmet alırlar.

Aras Kargo’nun öğle arası vermeme sebeplerinden birisi çalışan müşterileridir. Hafta içi çalışan ve cumartesi günü kargo şubesine gidemeyen müşteriler şubede sunulan hizmetlerden kendi öğle aralarında yararlanabilirler. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri