Jawline Çene Dolgusu ile Daha Tarz Bir Görünüme Sahip Olun

Çene çizgisinin ya da çenesinin görünümünden memnun olmayan kişilere, daha keskin hatlarla, karakteristik bir görünüm elde etmek için jawline çene dolgusu sayesinde ameliyatsız bir çözüm sağlanmaktadır.

Yumuşak hatlara sahip bir çene, yaşın ilerlemesi veya genetik yatkınlıktan kaynaklanabilmektedir. Jawline çene dolgusu nedir sorusunun yanıtı, özellikle profilde belli olan, çene çizgisine belirginlik, simetri, denge ve kontür kazandırmak için, dermal dolgu yapılmasıdır. Jawline çene dolgusu, ameliyatsız gerçekleştirilmesi ve uzun süre etkisini koruması sebepleri ile etkili bir çözüm olarak kabul edilmektedir.

Çene dolgu maddeleri, cilde enjekte edilen jellerdir. Uygulanmış olan bu jeller hacim sağlamaktadır ve hyaluronik asit veya kollajen üretimini uyarırlar. Bu, çene çevresindeki sarkma, sarkık cilt ve kemik kaybı görünümünü azaltmak için kullanılarak daha genç ve keskin hatlı bir görünüm elde edilmesini sağlar.

Jawline çene dolgusunu kullanım amaçları:

Yaşa bağlı oluşmuş olan hacim kaybının etkilerini en aza indirmek,

Daha oval görünümlü bir çene çizgisi yaratmak,

Gıdı görünümünü azaltmak,

Çene hattını konturlayarak daha keskin bir görünüm sağlamak,

Asimetrik çene hattını dengelemek,

Çeneyi güçlendirmek ve orantı eklemek,

Yüz için güçlü bir temel ve çerçeve sağlamaktır.

Jawline Çene Dolgusunu Kimler Yapar?

Sağlık hizmeti sunan kişiler, medikal bilgilerine ve deneyimlerine bağlı olarak, yüzünüze çene dolgusu enjekte edebilirler. Ancak, Jawline çene dolgusu ile yüz hatlarınızda istediğiniz değişikliğin doğru bir şekilde tamamlanması için, bu alanda uzmanlaşmış olan,

Dermatologlar,

Plastik cerrahlar ve

Doktorlardan hizmet almanız gerekmektedir.

Antalya jawline çene dolgusu yapan uzmanlar arasında yer alan, Dr. Neslihan ÜSTÜN YÜKSEL, ihtiyaç duyduğunuz tüm estetik hizmetlerini iyi bir şekilde almanıza yardımcı olacaktır.

Jawline çene dolgusunun yanı sıra birçok estetik uygulamasına ulaşabileceğiniz sunulduğu klinikte,

Ücretsiz konsültasyon,

Anlaşmalı konaklama ve

VIP havaalanı transferi imkanları da sunulmaktadır.

Jawline Çene Dolgusunun Yararları

Jawline çene dolgusu, uygulandığı anda etkilerini görebileceğiniz bir yöntemdir.

Bu uygulamayı tercih eden kişilerin vücut özelliklerine bağlı olarak uygulamanın sonuçlarında değişiklikler görülse de, birçok kullanıcı için hyaluronik asit dolgusu 2 yıla kadar, kalsiyum hidroksilapatit 15 aya kadar etkisini gösterecektir.

Ancak, uygulamadan asıl dikkat edilmesi gereken, özellikle tazeleme enjeksiyonlarının tutarlı bir şekilde uygulanmasıdır. Gereken özen gösterilmediği ya da profesyonel bir işlem yapılmadığı takdirde, enjeksiyonun etkisi 9 ila 12 ay içinde kaybolmaya başlayacaktır.

Aşağıda belirtilen maddelere dikkat ederek Jawline çene dolgunuzun daha uzun süre dayanmasına yardımcı olabilirsiniz:

UV ışığından kaçının ve güneş koruyucu kullanın,

Cildinizi düzenli olarak nemlendirin,

Bol su tüketin,

Sağlıklı beslenin ve

Stresi azaltın.

Jawline çene dolgusu ile istediğiniz hatlara sahip olmak için https://www.drneslihanyuksel.com/ sitesi üzerinden Dr. Neslihan ÜSTÜN YÜKSEL ile iletişime geçerek, bu prosedürle ilgili aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabilir ve randevu oluşturabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri