Uncom Bilgisayar Ürünleri

İşletmeniz için ne zaman bir iş istasyonu satın almalısınız ve bir masaüstü veya standart dizüstü bilgisayar ihtiyacınız olan performansı ne zaman sunacak? Bir iş istasyonu, iş akışınıza önemli üretkenlik kazanımları ekleyebilir. İşlem gücüne ihtiyacınız olup olmadığını belirlemek, işletmenize ve o işletme içindeki rollere bağlı olacaktır. Mühendisler ve içerik oluşturucular gibi bazı çalışanların yaptıkları işin yoğunluğu ve karmaşıklığı nedeniyle bir iş istasyonuna ihtiyaç duyduğunu fark edebilirsiniz. Diğerleri, hatta aynı şirket içinde bile, yapmaları gereken her şeyi daha giriş seviyesi bir masaüstü bilgisayar veya hatta bir dizüstü bilgisayar ile gerçekleştirebilirler. Bilgisayar mağazası sayesinden internetten kolaylıkla istediğiniz alışverişi oluşturabilirsiniz.

İş istasyonu nedir?

İş istasyonları, veri bilimi, 3B tasarım, video düzenleme ve mühendislik gibi zorlu iş akışlarının üstesinden gelmek için tasarlanmış masaüstü bilgisayarlardır. Bir iş istasyonu masaüstü daha hızlı CPU ve GPU, daha fazla bellek, artırılmış depolama, yazılım sertifikası ve sürekli kullanıma dayanma yeteneği gibi gelişmiş teknik özellikleriyle tipik bir bilgisayardan daha sağlamdır. Genellikle ayrı bir GPU'ya sahip olacaklar, böylece CPU görsel görevlerde ikiye katlanmak zorunda kalmayacak. Daha fazla yapılandırma seçeneği olduğundan, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize tam olarak uyan bir sistem kurabilirsiniz. Geleneksel olarak, iş istasyonları bir kule kasasında mevcuttu. Günümüzde iş istasyonları, Masaüstü ve Mini gibi çok çeşitli form faktörlerinde ve mobil iş istasyonlarında mevcuttur.

Notebook Soğutucu

Önemli Aşırı ısınan bir dizüstü bilgisayar, çalışırken veya ağır oyunlar oynarken karşılaşabileceğiniz yaygın bir sorundur. Aşırı ısınma endişe kaynağı olabilir ve düzgün çalışmanıza izin vermez. Bu nedenle soğutma pedleri bugünlerde piyasada ünlüdür. Dizüstü bilgisayarınızın aşırı ısınmasını önlemek için soğutma yastığı kullanmayı öğrenmeniz yardımcı olacaktır. Çoğu kişinin dizüstü bilgisayarlarda çalışırken karşılaştığı yaygın bir sorun aşırı ısınmadır.

Elleriniz terlemeye başlar ve ısı cihazınızdan yayılır. Aşırı ısınma sorunuyla ilgili endişeleriniz olabilir, ancak dizüstü bilgisayarınızın aşırı ısınması, belirli bir sıcaklık sınırına kadar endişe kaynağı olmamalıdır. Kullanım sırasında cihazınızın ısınması oldukça standarttır. 95 dereceye kadar bir CPU sıcaklığı normal kabul edilir. en iyi notebook soğutucu edinmek daha verimli kullanmanızı destekler. Sınırlı değerden sonra, ısı donanımınıza zarar verebilir. Belirli bir sınırdan sonra ısının düzenlenmesi gereklidir; aksi halde CPU'ya zarar verebilir. Bilgisayarınız aşırı ısınırsa aniden kapanabilir. Ayrıca aşırı ısındığı için cihazınızın çalışırken performansının yavaşladığını da yaşayabilirsiniz. Aşırı ısınma devam ederse anakarta, yongalara ve CPU içindeki diğer aygıtlara zarar verebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri