Bir Zamanların Efsanesi Geri Mi Dönüyor? CNBC-E Kanalı Ne Zaman Yayına Başlayacak?

Bir zamanlar oldukça popüler olan CNBC-e kanalından yeni haber var! Kanal yayına yeniden mi başlayacak? Yabancı dizileri ülkemizde yayınlayan tek kanal olan CNBC-e ne zaman tekrar yayına başlayacak? İşte detaylar...

CNBC-e kanalı tüm dünyada yayınlanan yabancı dizileri ülkemizde yayınlayan tek adresti. Dizileri hem kendi dillerinde hem de altyazılı olarak yayına sokuyordu. Çok sevilen kanal 201 yılında yayın hayatına son verdi.

Şimdiler ise CNBC-e kanalının yeniden yayına başlayıp başlamayacağı gündeme geldi. Kanal’dan konuya dair ne açıklama geldi? Sevenleriyle yeniden buluşacak mı?

YABANCI DİZİLERİN TEK ADRESİYDİ

CNBC-e televizyon kanalı gençler arasında oldukça yaygındı. Dünya genelimde izlenilen pek çok diziyi buradan izleme imkanı vardı. Ancak kanal 2015 yılında yayın hayatına ara verdi. Şimdi ise yeniden yayına başlayıp başlamayacağı merak içinde bekleniyor.

Televizyon kanalı akşam 18.00’dan itibaren ve hafta sonu verdiği çizgi filmleriyle bir dönemin en çok izlenen kanalları arasındaydı. Ancak sekiz sene önce yayın hayatına ara vererek sevenlerini üzdü. Şimdi ise sekiz yıllık aradan sonra yayın hayatına geri dönüp dönmeyeceği merak edilen konular arasında oldu.

YAYINA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bir zamanların adeta dijital platformu olan CNBC-e artık günümüzde yayın hayatına devam etmiyor. Sevenleri ise ne zaman yayın hayatına devam edeceğini büyük bir heyecan ve merak içerisinde bekliyor. Konuya dair araştırmalar oldukça fazla.

2015 YILINDA YAYINA SON VERİLDİ

CNBC-e kanalı 2015 yılının Kasım ayında ülkemizden çekilmişti. Haklarının bitmiş olması nedeniyle artık ülkemizde yayın yapmamaya başladı. İzleyicileri bu duruma oldukça üzülürken, yabancı dizi severler için bir boşluk oluşturdu.

Yabancı diziler için çok önemli bir uğrak adresi olan kanalın yayına devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri