Lazer Cihazlarının En Gelişmiş Hali: Buz Lazer Epilasyon

Lazer Epilasyon uygulamaları arasında en acısız ve en etkili olma özelliğine sahip olan Buz Lazer, lazer epilasyon merkezleri tarafından da faaliyet göstermektedir. Sağladığı çeşitli avantajlar ile Buz lazer epilasyon merkezleri kullanıcıların ilk tercihi olmaktadır.

Lazer epilasyon yöntemleri 30 yılı aşkın süredir istenmeyen kıl ve tüylerin tedavisinde kullanılmaktadır. Lazer epilasyon yöntemlerinin dezavantajlı yönlerinin geliştirilmesi ile Alma Lasers tarafından Buz Lazer üretilmiştir. Buz Lazer epilasyon uygulamalarını diğer lazer epilasyon yöntemlerinden ayıran ve daha fazla tercih edilen olmasını sağlayan birçok patentli teknoloji bulunmaktadır.

Buz Lazer patentli teknolojilere sahip, FDA onaylı cihazlar ile faaliyet gösteren, güvenilir bir sistemdir. Buz Lazer Patentli Ice Teknolojisi ile tüm uygulama boyunca cilt yüzeyini soğutur, kişiye serinlik ve ferahlık hissi verir. Buz Lazer tedavi başlığı cilde temas ettiğinde buz gibi soğuk bir his verir ve lazer epilasyon seanslarının ağrısız olması sağlanmış olur. Aynı zamanda koyu renkli cilt tipleri ve bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde yanık riski olmadan güvenle lazer epilasyon yapılabilmektedir.

Yüz Bölgesi Lazer Epilasyonu

Özellikle hormonal sıkıntılardan kaynaklı olarak çoğu kişinin yüz bölgesinde tüylenmeler gözlemlenmektedir. Yüz bölgesi istenmeyen tüyler bazı kişilerde siyah ve kalın kıl görünümünü aldığında estetik açıdan artık rahatsız edici boyutlara gelir. Yüz bölgesi diğer bölgelere oranla daha fazla hassasiyet oluşabilecek bir bölge olduğundan kullanıcılar acısız, yan etkisiz ve kalıcı bir yöntem arayışına girmektedir.

Bazı lazer epilasyon yöntemleri, yüz bölgesinde bulunan istenmeyen tüylerde yayılmaya neden olabilmektedir. Özellikle Alexandrite Lazer uygulamalarının yüz bölgesindeki ayva tüylerde aktivasyona neden olduğu bilinmektedir. Yüzdeki tüylerden kurtulmak için lazer epilasyon yaptırıp, ayva tüylerin kalınlaşması ile karşılaşmak elbette istenmeyen bir durumdur. Bu sebeple yüz bölgesinde daha çok Diode Lazerler tercih edilmelidir. Ancak Diode Lazer epilasyonları ile yapılan seanslar oldukça ağrılı geçmektedir. Diode Lazerin ağrılı olma dezavantajını ortadan kaldırmak amacıyla Buz Lazer geliştirilmiştir. Buz Lazer, acısız ve ağrısız olması ile yüz bölgesi epilasyonu için ideal bir çözümdür. Buz Lazer ayva tüylerinde tetikleme ve kalınlaşmaya neden olmamaktadır.

Kadın kullanıcıların yansıra erkek kullanıcılar da yüz bölgesi için lazer epilasyon uygulamalarından yararlanmaktadır. Erkekler daha çok sakal üzeri, kaş ortası veya sakal şekillendirme amacıyla lazer epilasyon uygulamaları tercih etmektedir. Buz Lazer, yüz bölgesinin lazer epilasyonu için tüm detayların düşünüldüğü eksiksiz bir sistemdir. Bu amaçla özel bir yüz ucuna sahiptir. Bu uç ile sakal ve kaş şekillendirme gibi hassasiyet gerektiren alanlarda oldukça pratik bir şekilde epilasyon yapılması sağlanmış olur. Burun ve kulak içi gibi ulaşılması güç alanların epilasyonunu da yine bu uç yardımı ile mümkün olmaktadır. Lazer Epilasyon Merkezleri tüm bu avantajlar ile yüz bölgesi uygulamalarını güvenli bir şekilde gerçekleştirmektedir.

İstanbul Buz Lazer Uygulamaları Seans Fiyatları

Buz Lazer ve tüm Lazer epilasyon uygulamaları için seans fiyatları, uygulama yapılacak bölge sayısına, kişinin cilt ve kıl yapısı gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak kişiden kişiye değişiklik göstermektedir.

FDA onayına sahip ve Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine tıbbi cihaz olarak kayıtlı Gerçek Buz Lazer cihazları ile faaliyet gösteren, Buz Lazer Epilasyon merkezlerine https://www.buzlazer.com linkinden ulaşabilir ve seans fiyatları için daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri