Bir indi bir çıktı, aynı seviyeye yeniden oturdu! Gram altında hedef değişmedi! İşte 28 Ocak 2023 Gaziantep anlık altın fiyatları…

Bu haftayı kazançlar ve değer kayıpları ile geçiren altın ve altın ürünleri borsalarında gram altın ile ons altının seviye aralığı aynı kaldı. Altında bir haftalık grafik bugün itibariyle ortaya çıktı.

Ocak ayına yukarı yönlü bir grafik çizerek başlayan altın ve altın ürünleri borsalarındaki hareketlilik ilk iki sürmüş, ocak ayının üçüncü yani bu haftası itibariyle ise altında bir yatay hareketlilik başlamıştı. Bu hafta boyunca bir kazanç getiren bir değer kaybeden altın ve altın ürünleri borsalarında tüm altın ürünleri seviyelerini korumayı başardı.

Grafik açısından son derece hareketli bir hafta geçirmiş olan altın ve altın ürünleri borsalarında seviye açısından yatay olarak geçen bu haftanın sona ermesiyle birlikte net bir tablo ortaya çıktı. Haftayı kazançla getiren altın ve altın ürünleri borsalarında hemen hemen tüm altın ürünleri, haftanın başındaki seviyesine yeniden oturdu. İşte altın ve altın ürünleri borsalarındaki son durum…

ONS VE GRAM ALTINDA SEVİYE DEĞİŞMEDİ

Hafta başındaki seviyelerini koruyan ons ve gram bazlı altında seviye çok da değişmedi. Haftaya 1.920 doların üzerinde giren ons altın, son olarak yüzde 0,13 değer kazancı sağlayarak 1.928,65 dolara ulaştı. Kapanış sonrası hareketlilik yaşamayan ons altında bu hafta yatay bir hareketlilik hakimdi.

Yatay hareketin hakim olduğu bir başka altın, gram oldu. Haftaya yaklaşık 1.165 TL bandından giren gram altın, son olarak yüzde 0,03 değer kazancını hanesine yazdırdı. Bu kazancın ardından 1.166,37 TL seviyesine ulaşan gram altın da tüm iniş ve çıkışlara rağmen hafta başındaki seviyesinden uzaklaşmadı.

ALTIN ÜRÜNLERİNDE GRAM BAZLI HAREKETLİLİK VARDI

Altın ürünleri bu hafta gram altını takip etti. Tüm altın ürünlerinin kapanış öncesi son kazancı yüzde 0,03 oldu. Hafta başındaki seviyelerinden çok uzaklaşamayan altın ürünlerinde fiyatlama ise şu şekilde gerçekleşti:

  • Çeyrek Altın: 1.883,69 TL
  • 22 Ayar Altın: 1.068,40 TL
  • Cumhuriyet Altını: 7.791,38 TL
  • Yarım Altın: 3.767,19 TL
  • Tam Altın: 7.534,38 TL
  • Gremse Altın: 19.477,42 TL
  • Reşat Altın: 7.744,32 TL
  • 14 Ayar Altın: 682,2930 TL
  • 18 Ayar Altın: 874,7346 TL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri