FOX TV'nin Kadın Draması Bu Kez Tutmadı! O Dizinin Fişi Çekildi!

Dizi projeleri sayesinde senelerdir izlenme listelerinin başında yer alan Fox TV, yeni sezonda büyük umutlar ile başlanmış olan bir dizisi için final kararı aldı. Yapım şirketinin dizi çalışanlarına bir açıklama gönderdiği öğrenildi. İşte detaylar…

Ana akım medya kanallarında yayınlanan birçok dizi, son dönemlerde ciddi derecede kan kaybetti. Gerek kadroları gerek ise de senaryoları için milyonlarca liralık yatırımlar yapılan diziler, tek tek ekranlara veda etmeye başladı. Bu duruma dijital platformların ön ayak olduğu savunulmaya devam edilirken Fox TV’den bir erken final kararı daha geldi.

Gerek yaz dizileri gerek ise sezonda yayınladığı diziler ile izleyicilerin dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran kanalların başında yer alan Fox TV, büyük umutlar ile başlamış olduğu bir dizisi için daha erken final kararı aldı. Dizinin takipçileri, erken final kararını şaşkınlık ile karşıladı.

FOX TV DİZİSİ EKRANLARA VEDA EDİYOR!

Sezon başında Fox TV’de yayınlanmaya başlayan ve ağır bir kadın dramasını konu edinen Hayatımın Şansı dizisinden üzücü haber geldi. Sağlam kadrosu ile dikkat çeken dizi için erken final kararı alındığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altıntaş’ın haberine göre dizi 9’uncu bölümü ile ekranlara veda edecek. Yapım ekibi dizi çalışanlarına göndermiş oldukları yazılı açıklama ile erken final haberini duyurdu.

HAYATIMIN ŞANSI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Seneler önce Fox TV’de yayınlanmış olan ve başrollerini Özge Özpirinçci ile Caner Cindoruk’un paylaştığı Kadın dizisine benzetilen Hayatımın Şansı dizisinde, şu isimler rol alıyor:

  • Şifanur Gül, Alican Yücesoy, Erkan Avcı, Musa Uzunlar, Kemal Uçar, İlker Kızmaz, Neslihan Arslan, Sermet Yeşil, Açelya Devrim Yılhan, Aslı Samat, Aslıhan Kapanşahin, Tuğçe Yolcu, Hale Soygazi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri