Doğalgaz İçin İndirim Mi Yapıldı? BOTAŞ’tan Son Dakika Açıklaması!

Doğalgaza indirim gelip gelmediği merak edilen konular arasın yer aldı. Doğalgaz için indirim gelecek mi? Ne kadarlık bir indirim söz konusu? BOTAŞ’tan son dakika açıklaması geldi! Sanayi doğalgazı için indirim geldi. İşte detaylar...

Merak edilen konu doğalgaz indirimi gündemdeki yerini koruyor. Doğalgaz için indirim gelecek mi? Ne kadar bir indirim yapılacak soruları oldukça merak ediliyor. Merak edilen sorular açıklığa kavuştu.

Doğalgaz indirimle ilgili merak edilen sorunun cevabı BOTAŞ’tan geldi. BOTAŞ  şubat ayı itibariyle elektrik üretimi amaçlı gazın satış fiyatına indirim kararı aldı. %16.67 oranında bir indirim yapıldı.

DOĞALGAZA NE KADAR İNDİRİM GELDİ?

Sanayi doğalgazı için indirim geldi. BOTAŞ sanayi doğalgazı için indirime gitti. Bu indirim yüzde kaç olarak yansıyacak?

BOTAŞ şubat ayı itibariyle elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatını indirme kararı aldı. Alınan kara neticesinde satış fiyatı %16.67 oranında indirime gidildi.

Sanayi kuruluşları için de indirim mevcut. Sanayi kuruluşları için %13.30 ile %17.2 arasında indirime gidildiğini açıkladı.

BOTAŞ’tan gelen açıklama sonrasında merak edilen soruların yanıtı da geldi. Merak edilen indirim ve yüzde kaçlık bir indirim gelecek sorularının yanıtı açıklığa kavuştu.

SANAYİ DOĞALGAZI İÇİN DE İNDİRİM YAPILDI

BOTAŞ yaptığı açıklamada elektrik üretimi ve sanayi doğalgazı için indirim yaptığını açıkladı. Açıklanan bilgilere göre elektrik üretimi için %16.67 oranında indirim yapılırken, sanayi kuruluşları için de indirim yapıldı.

Sanayi kuruluşları için %13.30 ile %17.2 arasında bir indirim yapıldı. Artık fiyatlar daha ucuz olacak.

SATIŞ FİYATLARINDA İNDİRİM YAPILDI

Artık fiyatlar indirimli halinden geçerli olacak. Hem elektrik hem de sanayi doğalgazı satış fiyatlarında düşüş yaşandı. BOTAŞ konuya dair indirimleri açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri