Hekimlerin Piri İbn-İ Sina’dan Her Derde Deva Bitkisel Karışımlar! Cinsel Güç Takviyesi, Astım, Anne Sütü Artması İçin Çözüm Belli!

Tıp dünyasında büyük bir üne sahip olan İbn-i Sina, asırlar öncesinden önerdiği bitkisel karışımlar yine gündem oldu. Cinsel güce, astıma, anne sütüne ve daha pek çok derde deva bitkisel karışımlar…

Modern tıp dünyasında büyük bir üne sahip olan İbn-i Sina, asırlardır kullanılan bitkisel karışımlarla şifa arayanlara çözümler sunuyor. Batılı kaynakların Hekimlerin Piri olarak nitelendirdikleri İbn-i Sina, bin yıl önce yazdığı Küçük Tıp Kanunu kitabında önemli reçeteler sundu. Yaklaşık 20 şifalı besin ile yapılan karışımlar günümüzde pek çok sağlık sorunu ve hastalığa çözüm oluyor.

Anne Sütü Arttıran Karışım

Anne sütü eksikliği şikayeti olan kadınlar için çok özel formülleri İbn-i Sina yazdı. Buna göre anneler her gün bal-çörek otu karışımı yemeli ve yumuşak elma, tatlı nar, üzüm, incir, olgun muz ile fıstık tercih etmeliler. Ayrıca göğüs kısmına hint sümbülü yağı süren ve sabah – akşam hafif spor veya ılık duş alan annelerin sütünde artış görülüyor.

Astım Hastalarına Şifa

Astım hastaları kronik rahatsızlıktan kurtulmak için yemeklerde sık sık safran kullanmalı. Serçe, keklik, dürrac ve horoz eti haşlaması tüketenler şifa buluyor. Tarife göre pişmiş kuru zufa otu yemek ve ada soğanı sıyrığı, geven, sarı incir, kabuksuz badem ile karıştırılarak içmek çok faydalı oluyor.

İdrar Kaçıranlara Bitkisel Çözüm

Küçük veya büyük fark etmeksizin pek çok kişiyi olumsuz etkileyen idrar kaçırma sorununa inciri zeytin yağına bulayıp yemek iyi geliyor. Uzun topalağı ve günlüğü eşit ölçüde alıp öpüterek aç karnına bir miskal kadar tüketmek çözüm oluyor. Ayrıca İbn-i Sina’ya göre bu hastalığın en iyi ilacı andız otudur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri