Şartları yerine getirin, o bankadan 1.000 TL promosyon ödemesini hemen cebinizi koyun! Sadece paylaşmak bile yetecek!

Bankaların devam eden promosyonlu kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Bir banka kampanya şartlarını taşıyan müşterilerine 1.000 TL ödeme yapacağını duyurdu. İşte o banka…

Bankaların yeni müşteri kazanmak için sıkça düzenlediği referans kampanyaları, 2023 yılının da en çok düzenlenen kampanyaları arasında yer almaya başladı. Bu kapsamda banka müşterilerinin başkalarını banka müşteri yapması halinde ödemeler yapan bankalar arasına her geçen gün bir yenisi daha eklenir hale geldi. O bankalardan biri olan Akbank, yeni kampanyasını duyurdu.

Yeni kampanyası kapsamında yazılı olarak bir duyuru gerçekleştirmiş olan Akbank, referans kampanyasına ‘Davet Et Kazan’ adını verdiğini açıkladı. Bu kapsamda kampanya şartlarını yerini getirenlere promosyonlar ödeyeceğini bildiren Akbank, 1.000 TL’ye varan promosyonları kazanmak için yapılması gerekenleri tek tek duyurdu. Öte yandan Akbank’ın duyurusu içerisinde kampanyadan yararlanılabilecek olan son tarih de yer aldı.

AKBANK’IN DAVET ET KAZAN KAMPANYASI 1.000 TL KAZANDIRACAK

Yeni kampanyası kapsamında müşterilerine kazandırmaya devam eden Akbank, Davet Et Kazan kampanyasını yürürlüğe soktu. 16 Ocak 2023 tarihi itibariyle başlayan kampanyanın 28 Şubat 2023 tarihinde sona ereceğini duyuran Akbank, bu süre içerisinde yakınlarını Akbanklı yapabilen kişilerin referans başına 250 TL olmak üzere toplamda 1.000 TL Chip-Para kazanacağını bildirdi.

Bu kampanya kapsamında Akbank Kart, Axess veya Wings kredi sahiplerinin oluşturabileceği davet kodlarının kişiye özel olduğu Akbank tarafından hatırlatıldı. Henüz kartı olmayan Akbanklıların kampanyadan yararlanamayacağını bildiren Akbank, bu kapsamda kampanya süresi içerisinde kart başvuru yapıp, kart onayı alan müşterilerinin de kampanyadan yararlanabileceğini bildirdi.

SADECE 18-70 YAŞ ARASI MÜŞTERİLERE REFERANS OLUNABİLECEK

Akbank’ın yeni kampanyası kapsamında birtakım şartlar da belirlendi. Bu kapsamda davet kodunu alan kişinin 28 Şubat 2023 tarihine kadar kodu kullanarak Akbank Mobil’den üye olması gerekirken, üyeliklerini şubeden yapacak olan kişilerin kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceği öğrenildi.

Akbank’ın belirlediği bir başka kural ise müşterinin yaşı oldu. Akbank Mobil üzerinden yalnızca 18 ile 70 yaş arasında olanların müşteri olabileceğini hatırlatan Akbank, Chip-Para kazanmak için referans olunan kişilerin bu yaş aralığında bulunması gerektiğinin altını çizdi. Kazanılacak olan Chip-Paraların müşterilere ödenmesine ilişkin de bilgi paylaşımında bulunan Akbank, promosyonların 31 Mart 2023 tarihinde yükleneceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri