Yeni İş Bankalı olacaklara beş ayrı hediye birden geldi! Açıklama bugün yapıldı, süreç hemen başladı! 10.000 TL nakit destek de var!

Yeni banka müşterilerine birbirinden avantajlı hediyeler hazırlamış olan Türkiye İş Bankası, her bir müşterisi için 10.000 TL’lik nakit desteği sözü verdi. İşte şartlar…

Son zamanlarda vatandaşların banka seçimi yaparken son derece önemsediği ‘yeni banka müşterisi kampanyaları’ kapsamında vatandaşların avantajları da bir bir artmaya başladı. Bu kapsamda bazı bankalar nakit desteği bazı bankalar ödemelerde indirim sunarken; Türkiye İş Bankası, gerçekleştirdiği yeni kampanya ile birlikte hepsini sağlayacağını duyurdu.

Yeni kampanyası ile dikkat çekmeyi başarmış olan Türkiye İş Bankası, yeni banka müşterilerinin daha avantajlı bir bankacılık hizmeti alabilmesi için beş ayrı kampanyayı devreye soktu. Sadece İşCep üzerinden müşteri olanların yararlanabileceği beş kampanyayı tek tek açıklayan Türkiye İş Bankası, vatandaşlara banka müşterisi olması için seslendi. Öte yandan Türkiye İş Bankası’nın yeni müşteri kampanyalarından yararlanabilmek için yerine getirilmesi gereken şartlar da belli oldu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDA YENİ BANKA MÜŞTERİLERİNİ ÇEŞİTLİ AVANTAJLAR BEKLİYOR

Yeni banka müşterilerine özel olmakla birlikte pek çok kampanya gerçekleştirmiş olan Türkiye İş Bankası, yeni kampanyasının detaylarına ilişkin gerçekleştirdiği yazılı duyuruda tüm kampanyalarını sıraladı. 31 Mayıs’a kadar devam edecek olan Türkiye İş Bankası’nın yeni kampanya duyurusunda kullandığı ifadeler ise şu şekildeydi:

“İşCep’ten İş Bankalı olanlar kazanıyor! Maximum Kart’ınızla 10.000 TL’ye kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans ayrıcalığı ve doğalgaz faturası ödemelerinizde ayda 100 TL’ye kadar %10, toplamda 500 TL'ye varan indirim sizleri bekliyor. Üstelik 1 yıl ücretsiz Havale/EFT fırsatı ve ücretsiz 1 yıllık BluTV aboneliği ile İş Bankalı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İşCep’te!”

TÜRKİYE İŞ BANKASI KAMPANYALARIN DETAYLARINI BİR BİR AÇIKLADI

Öte yandan yeni kampanyası kapsamındaki detayları bir bir açıklayan Türkiye İş Bankası, İşCep üzerinde müşteri olduktan sonra kredi kartı başvuruş yapıp ve bu başvurusuna onay alanların 10.000 TL taksitli nakit avanstan yüzde 0 faiz ile yararlanabileceğini duyurdu. Aynı şekilde kredi kartı başvurusu yapıp, doğalgaz faturası ödemelerini kredi kartı ile yapanların ayda 100 TL’ye kadar fatura başına yüzde 10 indirim alacağını duyuran Türkiye İş Bankası, 500 TL indirimden yararlanılabileceğini belirtti.

Sadece bunlarla sınırlı olmayan bankanın yeni kampanyası kapsamında 1 yıl boyunca belirli şartlar kapsamında para transferinden komisyon olmayan Türkiye İş Bankası, üyelerinin hisse senedi işlemlerinden ise yalnızca yüzde 0,0 komisyon olacağını belirtti. Türkiye İş Bankası’nın son hediyesi ise her yeni üyesine vereceği 1 yıllık BluTV aboneliği oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri