Nasıl PAXGOLD sahibi olabiliriz, alırken nelere dikkat edilmeliyiz?

Öncelikle finansal piyasalarda herhangi bir enstrümana yatırım yapmadan önce kesinlikle temel ve teknik analize dikkat etmek gerekmektedir. Temel kısımda direkt olarak altını etkileyecek gelişmeler takip edilmelidir. Örneğin geçtiğimiz 2022 senesinde Rusya ve Ukrayna arasındaki krizin patlak vermesi ve savaşa dönüşmesi altın fiyatlarında tavan seviyeler görmemize sebep olmuştur. Geride bıraktığımız senede 2000 doların üzerinde fiyatlanan altın için sonrasında gelen ABD faiz artırımları gibi küresel sebepler baskılanmasına yol açmıştır. Bu ve bunun gibi sebepleri bir araya getirerek, dünyadaki gelişmelerden haberdar olarak yaptığımız yatırımlar bizi doğru sonuca ulaştırabilir.

Altına yatırım yapmadan önce, özellikle ABD ekonomisinin son durumunu, savaş ya da kriz haberlerinin var olup olmadığını, ülkemizdeki ekonominin yeterli olup olmadığını ve daha birçok bileşeni bilmemiz gerekmektedir. Bunun yanı sıra altını baskılayan etmenler olarak bilinen Dolar Endeksi’nin artması, ABD Tahvil Getirilerinin yükselmesi gibi sebepler de satış baskısına neden olabilmektedir.

Dijital altına yatırım yapmamız hatta uzun vadeli saklayacaksak soğuk cüzdanlara aktarmamız bizi birçok kötü etkiden koruyabilir. Kısa vadeli alım-satım işlemlerinde ise yukarıda belirttiğimiz gibi etkenlere dikkat etmemiz büyük noktada fayda sağlayabilir. Son olarak altında yapılan bu son yükselişler, dünya ülkelerinin krizden kaçış olarak altını güvenli liman olarak görmesi de bu yükselişi tetikleyecek unsurlar arasında yer almaktadır.

PAXG satın almak için bu kripto para biriminin yer aldığı borsalar üzerinden işlem yapmak gerekmektedir. Diğerlerinin aksine Pax Gold bazı yerli borsalarda da yer alır ve alım satım yaparken bu borsalar tercih edilebilir. Dyorex Kripto Para Borsası, PAXG’nin yer aldığı yerli borsalar arasındadır.

Paxgold nasıl alınır sorusunun yanıtı ise şu adımlar izlenerek yanıtlanabilir:

PAXG’nin yer aldığı Dyorex Kripto Para Borsası üzerinden bir hesap oluşturun.

Hesap oluşturduktan sonra hesabın doğruluğunu size gönderilen e-posta veya SMS yoluyla onaylayın.

Hesaba giriş yaptıktan sonra cüzdana para yükleyin.

Banka hesabından transfer ile para yükleme işlemi gerçekleştirilebilir.

Para yükleme işlemi tamamlandığında PAXG alımı yapabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri