Milletvekili olacak deniyordu; Haluk Levent, siyasi partilerden kendisine gelen teklifi açıkladı! “Uyuşmayalım canlarım” dedi, takipçilerini şaşırttı! Meğer…

Ünlü şarkıcı Haluk Levent’in genel seçimler için milletvekilliği teklifi aldığı iddia edilmişti. O iddialara yanıt veren Haluk Levent, aldığı teklifin tüm detaylarını anlattı.

Genel seçimlerin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olmasının konuşulmaya başlanmasının ardından seçim kulisleri de hareketlenmeye başladı. Bu kapsamda daha önce de yaşandığı gibi pek çok ünlü ismin adı kulislerde geçmeye başladı. O isimlerden biri olan Haluk Levent, bir süredir kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği ile Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başarmıştı.

Hayata geçirdiği AHBAP derneği ile Türkiye’de yaşayan pek çok kişiye yardım eli uzatan ünlü şarkıcı Haluk Levent, sosyal destek alanında ses getiren projelere imza atmayı başardı. Bu nedenle siyasilerin yakın markajına girdiği konuşulan Haluk Levent’e Türkiye’nin iki büyük partisinden görüşme teklifi edildiği iddia edildi. İddialara jet hızında yanıt veren Haluk Levent, olayın arka perdesini ve kendisine gelen teklifi takipçileriyle paylaştı.

HALUK LEVENT’İN SEÇİMLERDE ADAY OLACAĞI İDDİA EDİLDİ

Son zamanların en çok konuşulan ünlü isimlerinden biri olan Haluk Levent hakkındaki iddia geçtiğimiz günlerde YouTube üzerinden yayın yapan Adem Metan’dan gelmişti. Çektiği videoda ‘Net kulis bilgisi’ diyen Adem Metan, Haluk Levent’e iki partiden görüşme teklifi geldiğini iddia etmişti.

Aynı iddiaya ilişkin konuşan Gazeteci Candaş Tolga Işık ise, olaya farklı bir açıdan bakmış; “Evet ama milletvekili olsun diye, Cumhurbaşkanı olsun diye değil. Bu şekilde birçok isim var bu arada, normal...” yorumunda bulunmuştu. Haluk Levent, bu iddialara ilişkin açıklama yaptı.

ADAY OLACAĞI İDDİALARINA JET HIZINDA YANIT VERDİ

Adem Metan’ın iddialarının hızla yayılmasının ardından siyasi parti yetkilileriyle görüştüğünü kabul eden bir açıklama yapan Haluk Levent, görüşmenin içeriğine değinen bir tweet attı. Resmi Twitter hesabından gerçekleştirdiği açıklama kapsamında siyasi partilerden kendisine gelen teklifin milletvekilliği olmadığının altını çizen Haluk Levent, iddiaları yayınladı. Haluk Levent’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Hakkımda ‘aday olacak’ gibi haberler çıkmaya başladı. UYUŞMAYALIM projesinden dolayı birçok siyasi parti yetkilileri ile görüşmüştük. ‘Birlikte çalışalım’ gibi teklifler de geldi. Bunun milletvekilliği teklifi gibi anlaşılması doğal. Sağ olsunlar. Yani adaylık filan yok canlarım.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri