Kadın öğretmen canlı derste kamerayı açık unutup cinsel ilişkiye girdi! Öğrencilerin uyarılarını fark etmedi görüntüler milyonlara ulaştı

İngiltere’de öğretmenlik yapan bir kadın canlı ders bittikten sonra kamerayı kapattığını sanıp sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmeye başladı. Bazı öğrencilerin uyarılarına rağmen seks yapan kadına meslektaşlarından destek geldi…

İngiltere’nin Birmingham şehrindeki bir ortaokulda öğretmenlik yapan bir kadın, öğrencileriyle çevrim içi ders yaptı. Online dersin arasında yaşanan ilginç anlar sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Kadın öğretmen, sevgilisiyle seks yaparken öğrencilerine yakalanınca o görüntüler milyonlara ulaştı. Dersin görüntüleri sosyal medyada en çok izlenen videolardan biri haline geldi.

Kamerayı Kapattığını Sandı

Ortaokulda öğretmenlik yapan ve ismi açıklanmayan kadın, online ders anlattıktan sonra cinsel ilişkiye girerken yakalandı. Öğrencilerin ekrandan an be an takip ettikleri olayda kadın kamerasını kapattığını zannederek ilk önce bilgisayarın bulunduğu masaya doğru kafasını koydu. Ardından sevgilisi olduğu anlaşılan bir adam kısa süreliğine kadraja girdi. O esnada kameranın açık olduğunu fark etmeyen ve öğrencilerin uyarılarını da duymayan kadın öğretmen kendinden geçerek cinsel ilişkiye girmeye başladı. Kadın öğretmen ile sevgilisinin cinsel ilişkiye girdiği o görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.

Hakkındaki Suçlamaları Reddetti

Kadın öğretmenin başını bilgisayarın olduğu yere doğru yaslaması ve arkasında da sevgilisinin yer aldığı görüntüler İngiltere’de tartışma yarattı. Canlı ders sonrasında sevgilisiyle seks yaptığı iddia edilen kadın öğretmen hakkındaki bu suçlamaları reddetti. İsmi açıklanmayan kadın öğretmene aynı okulda çalıştığı pek çok öğretmende de destek mesajları geldi. Fakat görüntülerin sosyal medyada hızla yayılması ve öğretmenin canlı derste seks yaptığı iddiası ortalığı karıştırdı. Gündem olan bu videonun ardından öğretmene soruşturma başlatıldı. Edinilen son bilgilere göre öğrencilerin gözü önünde cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen öğretmen görevinden bir süreliğine uzaklaştırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri