Game Of Thrones Dizisinin Hayranları Toplanın, Devam Dizisi Yola Çıktı! Hem De Öyle Bir İsim Başrolde Ki… Herkes Bu Diziyi İzleyecek!

Dünyanın çeşitli ülkelerinde izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisinin devamı niteliğinde çekilecek olan yeni bir yapımın duyurusu geldi. Game of Thrones dizisinin hayranlarını heyecanlandıran yapımın başrolü de belli oldu. İşte detaylar...

Tüm dünyada ilgiyle takip edilen yapımlardan biri olması nedeniyle hala etkisi ve yankısı süren Game of Thrones dizisi, bilindiği üzere geçtiğimiz yıllarda final yapma kararı almıştı. Game of Thrones dizisinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratan bu karar sonrası dizinin devamı niteliğinde olacak olan pek çok ‘spin-off’ projesi için düğmeye basıldı. O projelerden birinin detayları bugün itibariyle netleşmeye başladı.

Game of Thrones dizisinin devamı niteliğinde çekilen ‘House of the Dragon’ isimli dizinin ardından dizinin hayranlarını sevindirecek yeni bir haber daha geldi. Bu kez başka bir karakterin hikayesine odaklanacak olan Game of Thrones dizisinin devam projesi kapsamında başroldeki isim de yüzünü gösterdi. Detayların merak edildiği Game of Thrones dizisinin devam projesinin adı da belli oldu.

HOUSE OF THE DRAGON ÇOK BEĞENİLDİ

Game of Thrones dizisinin ardından devamı niteliğinde seyirci ile buluşturan House of the Dragon dizisi, ilk sezonunun sonuna geldi. İlk sezonundan büyük bir ilgi uyandıran House of the Dragon dizisinin başarısı, Game of Thrones dizisinin yapım ekibine yeni bir fikir daha verdi.

Replikleri ve karakterler ile hafızalara kazanan tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olan Game of Thrones dizisinin spin-off projelerine House of the Dragon dizisinden sonra bir yenisi daha eklendi. Dizinin ismiyle birlikte başrol oyuncusu da ortaya çıktı.

GAME OF THRONES JON SNOW GELİYOR

Kuşkusuz Game of Thrones dizisinin unutulmaz karakterleri arasında yer alan ‘Jon Snow’ isimli karaktere özel bir dizi çekileceğine ilişkin açıklama geldi. Yapım ekibinden gelen açıklamada henüz dizinin içeriğine ilişkin bir bilgi yer almazken; dizinin başrol oyuncusu duyuruldu.

Game of Thrones dizisinin hayranlarını heyecanlandıran Jon Snow isimli dizinin başrolünü Kit Harington kaptı. Heyecanla beklenen Jon Snow dizisinin henüz yayın tarihi ya da yayıncı kuruluşu belli değil.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri