Kan Grubunuz Kişiliğinizin En Önemli Belirleyicisi Olabilir! Kan Grubuna Göre Kişilik Testi!

Japonya’da yapılan bir araştırma, kan gruplarının kişilerin karakter özelliklerini belirlediğini söylüyor. Yapılan araştırmalarında Yunan filozofun fikirlerinden yola çıkan bilim insanları, oldukça dikkat çekici açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Japonya’da gerçekleştirilen bir araştırma, kişilerin kan gruplarının kişilikleri üzerinde etkili olduğunu söyledi. Gerçekleştirilen araştırmalarda Yunan filozof Hipokrat’ın fikirleri baz alındı ve kişilerin kan, balgam ve safra sıvılarının kişilikleri ile ilgili olduğu savunuldu. Kan gruplarının farklı hastalıklara daha yatkın olduğu bilinmekte idi. Buna ek olarak Japonya Ketsueki- gata teorisi, kan grubunun kişilik özelliklerini de belirlediğini söylüyor.

AB Kan Grubu En Çok Taktiri Aldı

AB kan grubuna sahip kişilerin Japonya’da çok nadir olması, bu kan grubuna sahip kişilerin takdiri hak etmesini sağlıyor. AB kan grubuna sahip olan kişilerin akılcılık ve uyum yetileri yer alıyor. Bunun yanı sıra, bu kan grubunun olumsuz özellikleri arasında ise, eleştirellik ve unutkanlık bulunuyor.

Empati Yetisi Yüksek B Kan Grubu Olarak Belirlendi

B kan grubuna sahip olan kişilerin empati yeteneklerinin geliştiği, güçlü, tutkulu ve kararlı bir yapıya sahip oldukları açıklandı. Bunun yanı sıra, B kan grubuna sahip olan kişilerin A kan grubuna sahip olan kişiler ile çatışma yaşadığı da belirtildi. Bencillik ve düzensizlik gibi davranışlar ise, B kan grubuna sahip kişilerin olumsuz özellikleri olarak kaydedildi.

En Kararlı Kişiler 0 Kan Grubuna Sahip

Kararlı, güven veren, dayanıklı ve sezgisel yetileri en gelişmiş kişilerin kan gruplarının 0 olduğu açıklandı. Bu iyi özelliklerinin yanı sıra 0 kan grubuna sahip kişilerin aynı zamanda, bencil ve dengesiz özelliklerinin olduğu da kaydedildi. 0 kan grubuna ve A kan grubuna sahip olan kişilerin bencillik özellikleri ise dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri