Doğal İçeriklerle Pürüzsüz Bir Cilde Sahip Olmak Artık Mümkün! İşte O Mucize Ürünler!

Pürüzsüz ve sağlıklı bir cilt görünümü herkes tarafından istenen bir özelliktir. Yüzde meydana gelen lekelenmeler ve sivilce oluşumları ile istenilen cilt görünümünden uzaklaşılmasına neden olur. İşte detaylar...

Özellikle kadınlar, ciltlerinin pürüzsüz, canlı ve ışıltılı gözükmesini ister. Bunu elde edebilmek için birçok bakıom rutini denense de bazen istenilen sonuçlar elde edilemez. Bu rutinlerin gerçekleştirilmesi sırasında ise, tercih edilen ürünler nedeni ile birçok kimyasal içerik de cilde nüfus etmektedir. Bu durum da istenilen cilt görünümüne kavuşulmasını bir hayli zorlaştırmaktadır. Düzenli olacak kullanabileceğiniz ve kolaylıkla erişim sağlayabileceğiniz bazı gıdalar ile cildinizin istediğiniz gibi gözükmesini sağlayabilirsiniz.

Aloe Vera Mucizesi

Aloe vera içerisine yer ala jelimsi yapı, özellikle sivilce oluşumlarının giderilmesinde oldukça etkilidir. Aynı zamanda bu jel polisakkariter içeriğine de sahiptir. Bu sayede, yüze sürülerek kuruması beklenecek olan bu jel, yeni hücrelerin oluşmasına katkı sağladığı gibi cilt lekelerinin ve yara izlerinin giderilmesinde de rol oynar. Aloe veranın cilt üzerinde kurumasından sonra bol su ile durulanarak, bir ay boyunca bu kür uygulanabilir.

Yumurta Akı ile Gençleşin

Hemen hemen her gün tüketilen yumurta, akının yüz bölgesine sürülmesi ile cilt tonunda eşitliğin elde edilmesini sağlamaktadır. Ciltte meydana gelen lekelerin ve yara izlerinin giderilmesini sağlayan yumurta akı, haftada iki kez olmak üzere bir ay boyunca yüze uygulanabilir.

Cildinizi Domatesle Besleyin

Evde elde edilebilen domates suyunun yüze sürülmesi, C vitamini ve antioksidan içeren domates ile cildin açık gözeneklerinin küçülmesini sağlanacaktır. Sivilce oluşumlarına neden olan bu gözenekler, domates suyunun yüze sürülmesi ile küçülecektir. Aynı zamanda, C vitamini ile cildin beslenmesi de sağlanacaktır.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri