PERKOTEK Şifreli Kapı Kilidi

Şifreli kapı kilidi modelleri son teknolojiyi içermesinin yanı sıra mekanizmasında yüksek güvenlikli silindir ile son derece eksiksiz kilitlerdir. Herhangi bir saldırıyı engellemenin harika yollarıdır.

Bu şifreli kapı kilidi modelleri çoğu standart kilit boyutu için mevcuttur ve kolay kurulumuyla birlikte onu piyasadaki en evrensel kilitlerinden biri yapar. Ek olarak, mobil uygulaması da oldukça eksiksizdir, kapıyı otomatik olarak açmanıza ve erişimi diğer kişilerle uzaktan paylaşmanıza olanak tanır.

Bunun sadece panel ve beraberindeki özelliklerle ilgili olmadığını, aynı zamanda yüksek güvenlik silindiri ve tanınmış bir garantisi ile yüksek kaliteli bir kilitler olduğunu unutmayın.

Şifreli Kapı Kilidi ve Monte

Bu kilitler kapının arkasına da monte edilebilir, bu nedenle dışarıdan erişim bir anahtar, uzaktan kumanda veya cep telefonunuzdaki bir uygulama aracılığıyla sağlanır. Sayı kombinasyonu ile erişime izin vermek için kapının dışına yerleştirebileceğiniz ek aksesuarlar sunulabilir.

Bir evin kapısına sistemin nasıl kurulduğuna dair bir örnek görebilirsiniz. Dış mekân şifreli kapı kilidi modelleri kurulumu da çok kolaydır.

Şifreli kapı kilidi modelleri kurulumu kolay ve onu konforlu son derece işlevsel bir deneyim haline getirmek için ihtiyacınız olan her şeye sahip kaliteli kilitlerdir.

Kurulumu çok basittir, sadece mevcut kilidinizi (zeminler dahil) 10 dakikadan fazla sürmeyen bir işlem ile değiştirin.

Şifreli Kapı Kilidi ile Güvenlik

Kilidin kendisi su geçirmezdir ve her türlü hava koşuluna dayanıklıdır; ancak, bu kilidin sürgü silindiri içermediği unutulmamalıdır. Bu nedenle dış mekân kullanımı için uygun olsa da, bir güvenlik kapısı için tavsiye edilmez.

Bu kilit, kilide erişmenize veya üçüncü tarafların basitçe erişimine izin veren şifre sistemi içerir. Şifre sistemi, kilidi sürekli kullanan kişiler için tasarlanır.

Şüphesiz, PERKOTEK kilidin en çekici özelliklerinden biri güvenli olmasıdır. Bu kilidin erişimini herkesle paylaşabiliriz. Son olarak, anahtar kapı acil durum sisteminde alt kısmında gizli, kilidi tamamen bloke etmenizi ve açmamızı sağlar.

Kolaylıkla bulabileceğiniz çok eksiksiz bir kilittir. Özellikle kilidin üretim kalitesi açısından rekabette öne çıkan çok uygun bir fiyat aralığı vardır. Kilit, sürgü kilidi gerektiren iç kapılar için tasarlanmış daha basit, daha ekonomik bir alternatiftir.

Kilidin montajı çok basittir çünkü tek silindirlidir, sadece birkaç vidayı çıkarmanız ve kilidi değiştirmeniz yeterlidir. 35 ila 55 mm kalınlığındaki çoğu tek silindirli kapı profiline uyacak şekilde tasarlanmıştır ve ters çevrilebilir, sol ve sağ kapılarda kullanılabilir. Ürün için perkotek.com sitesine bakabilirsiniz.

Otomatik Kapı Kilidi

İster evde ister profesyonel bir ortamda olsun, güvenliğin en yaygın yönlerinden biri, ön kapıda kullanılan kilit türüdür. Tarih boyunca kilitler, en son yeniliğe ulaşana kadar gelişmiştir ve her zaman daha fazla güvenlik ve konfor sağlamışlardır. Otomatik kapı kilidi, bir kapının akım kullanarak açılıp kapanmasını sağlayan elektromekanik bir sistemdir. Bu tip kilitlerin uzaktan kullanım imkanı vardır, genellikle geleneksel kilitlere göre daha yüksek fiyatlara sahiptirler ancak daha fazla güvenlik ve konfor sunarlar.

Ne Tür Otomatik Kapı Kilidi Modelleri Vardır?

Çalıştırma ihtiyaçlarına bağlı olarak, farklı tipte elektrikli kilitler vardır. Standart model otomatik kapı kilidi bu modelde elektrik akımı ile kapıyı açabilen bobin devreye girene kadar kilit daima kilitli kalır. Elektrik akımı ile kapıyı kapatan bobinin aktif olduğu durumlar dışında kapı her zaman açık kalır. Güç kaynağının türüne bağlı olarak, çeşitli elektrikli kilit türlerini de ayırt edebiliriz. Otomatik modellerde herhangi bir doğru veya alternatif akım darbesi ile kapı, ayarlarınıza göre otomatik olarak kapanır veya açılır.

Normal modellerde kapı DC veya AC darbeleriyle açılır. Bu tip elektrikli kilit sadece doğru akımla çalışır ve kapı bu akım darbesiyle kapanır. Cam kapılar ticari kullanım veya ofisler için daha yaygındır ve bir yüzey veya gömme çözümü tercih edebilirsiniz. Ahşap kapılar için en çok gömme elektrikli kilitler önerilir. Anti-panik kapılar normal olarak, yüzeye monte elektrikli kilitler, anti-panik çubuğunun da yüzeye monte edilmesi şartıyla, genellikle acil veya panik önleyici kapılara takılır. Bu durumda özellikle acil bir durumda kapıları uzaktan açıp kapatabilme işlevi vardır.

Otomatik Kapı Kilidi ve Kapılar

Demir veya dövme kapılar bu durumda elektrikli kilidin güçlü darbelere dayanabilmesi için güçlendirilmesi gerekir. Dış kapılar evin giriş kapılarının uzaktan erişime sahip olması önemlidir, bu nedenle genellikle elektrikli kilitler gömmek için kullanılır. Elektrikli kilit takmanın en büyük avantajları güvenlik ve rahatlıktır. Bir yandan elektrikli kilitler, geleneksel kilitlerden çok daha güvenlidir ve ayrıca geleneksel kilitlerden çok daha verimli erişim kontrolü sağlar. Ayrıca, bir elektrikli kilit için uzaktan kumandaya sahip olmak çok uygun olabilir ve duruma göre acil durum kapılarında gerekli olabilir. Otomatik kapı kilidi için perkotek.com sitesine bakabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri