Perkotek otel kapı kilidi

Otel müşterilerinin en çok zaman kaybettiği ve mutsuz olduğu konulardan biri de otel odalarından giriş çıkış işlemleri olmaktadır. Ancak artık günümüzde en üst düzey teknolojiler ile üretilmiş olan sistemler sayesinde bu süreci çok daha hızlı ve güvenilir bir şekilde sonuçlandırmalarına yardımcı olabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken şey doğru ve güvenilir bir şirket ile yola çıkmak olacaktır. Bu alışverişlerinizi yapmak adına seçiminizi bizden yana kullanmanızın yeterli olacağının da altını çizelim. Bugün kart okuyucu, müşterilerin kendilerinin belirlediği şifre veya parmak izi ile çalışan otel kilit sistemi alternatifleri bulunmaktadır. Bunları otelinize entegre ederek hizmet kalitenizi de daha yukarılara çekmeyi başarabilirsiniz. Otel kapı kilit sistemleri hangi açış yöntemini tercih ederseniz edin hemen kapıyı tetikler ve açılmasına sebep olur. Kapıyı kapattığınızda yine odanızda kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Çünkü kapınız otomatik olarak kapanacaktır. Farklı renk seçenekleri ve modelleri ile de zevkinize göre bir değerlendirme yapabilme imkânını verdiğini belirtelim. Sizler de isterseniz bu sistemleri bilgisayar bağlantısı ile kontrol edebilir ve işletmenizi çok daha güvenilir bir şekilde yönetmeyi başarabilirsiniz. Yıllardan beri bu sektörde hizmet sunan şirketimiz montaj konusunda da uzman kadrolarıyla yanınızda yer almaktadır. Piyasa genelinde yer alan diğer adreslerden çok daha ekonomik bedeller ödeyerek bir alışveriş yapabilmeniz için sizleri de bir an önce sitemize bekliyor ve iyi günler diliyoruz.

Sorunsuz bir şekilde sizde otelinizde yer alan odaların sistemlerini çok üst düzey bir teknolojiye sahip cihazla entegre etmek istiyorsanız bunun için firma olarak bizi tercih etmeniz yeterli olacaktır. Müşterilerinizin memnuniyetini, konforunu ve güvenliğini sağlamak için özel üretilen bu ürünleri artık Türkiye' nin her neresinde olursanız olun tek bir tıkla temin edebileceksiniz. 

Otel kilit sistemi çeşitleri arasında kartla açılan, müşterinin belirlediği şifre ile giriş yapılabilen ya da sadece parmak izi yönteminin kullanıldığı seçenekleri portalımız içerisinde görebileceksiniz. Bunun haricinde kapı modelinize uyum sağlayan ve görsel açıdan da farklılık yaratabilecek bir ürün gamına sahip olduğumuzu da yeri gelmişken ifade edelim. Hemen hızlı bir şekilde kapının açılmasını sağlayan ve kapandığında otomatik olarak kilitlenen bu cihazlar, artık hemen hemen her otelde tercih edilen alternatifler arasında yerini almıştır. Enerji saver ihtiyaçlarınız için her yönden kendinizi iyi hissedeceğiniz alışveriş yapmak adına bir an evvel bizi tercih etmenizin yeterli olacağını da hatırlatalım. En son piyasaya sürülen ve Avrupa pazarında en çok ilgi gören modelleri de böylece güncel şekilde takip etmeyi başaracaksınız. Bu konuda aklınızda yer eden sorularınıza yanıt bulmak için bizimle iletişime geçebilir ve hemen bilgi sahibi olabilirsiniz. Kilit sistemlerine en uygun ücretleri ödemek istiyorsanız hedefi on ikiden vuracağınız adreste yer aldığınızı da biliniz.

Otel kapı kilidi müşterilerin özel hayatları ve eşyalarının korunması için en önemli bariyerlerdir. Özellikle emniyet için her odanın kilidi sadece o odada kalan kişide bulunması ve çoğaltılma gibi durumlara karşı koruma altında olması gerekir. Sirkülasyonun oldukça fazla olduğu otellerde kapı kilitleri de geçmişteki gibi anahtarlı sistemlerle değil elektronik sistemlerle gerçekleşmektedir. Elektronik sistemlerde otel kapı kilidi kartlı bir okuyucu ile sağlanmaktadır. Yalnızca yönetici kart ile onay veren bir tanıtmadan sonra kart müşteride kalır ve başka birilerinin odaya girmesi engellenmiş olur. Otel kapı kilidi manyetik kartlar sayesinde açılır ve temas gerektirmeyen bir işlemle saniyeler bile sürmeyen bir zaman diliminde geçiş için izni verir. Hızlı olması oldukça önemlidir. Ayrıca herhangi bir temas gerektirmeyen manyetik kartların bir çok müşteri tarafından kullanılmasına rağmen yıpranma oranları diğer temaslı kartlara oranla oldukça düşük seviyelerde kalır. Güvenlik tedbirlerini alırken şıklıktan da ödün vermeyen otel sahiplerini ilgilendiren başka bir konu da otel kapı kilidinin birçok farklı model ve renk seçeneğinin olmasıdır. Kullanıldığı alana göre renk ve model seçebileceğiniz kartlı kapı kilidi hem güvenli hem de güzel görünümlüdür. Ayrıca pil ya da adaptörle çalışabilme imkanı olan otel kapı kilitleri güç kaynağının bitmesine yakın sesli uyarıda bulunarak haber verir. Eğer tamamen pili bitmiş bir otel kapı kilidini açmak istiyorsanız da bu gibi durumlar için üretilmiş özel anahtarları kullanabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri