İzmir Selçuk’ta Güzel Bir Tatil Yapabileceğiniz Oteller

Tüm yılın yorgunluğunu ve stresini harika bir tatil yaparak atmak istemez misiniz? Üstelik bu tatili çok uzaklara gitmeden ve bütçenizi zorlamadan yapabilirsiniz. Birbirinden avantajlı erken rezervasyon fırsatlarını kullanarak en uygun tatil fırsatını yakalayabilirsiniz. Ege’nin İncisi olarak bilinen İzmir’in gözde ilçelerinden olan Selçuk muhteşem tatil lokasyonlarından biridir. Tarihi, kültürü ve hayranlık uyandıran coğrafyasıyla yıllardır milyonlarca turisti en iyi şekilde ağırlayan bölge mutlaka görülmesi gereken yerlerdendir. Siz de İzmir Selçuk otelleri hakkında araştırma yaparak tatilinizi harika bir şekilde geçirebilirsiniz. Dünyaca ünlü Efes Antik Kenti’ne ev sahipliği yapan Selçuk; yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan önemli turizm cennetlerindendir. İlçe, turkuaz renkli denizi ve ince kumlu plajlarına eşlik eden doğal güzellikleri ile baş döndürmektedir. Ayrıca hareketli gece hayatıyla da beğeni kazanan tatil bölgesi sevdikleriyle unutulmaz bir tatil deneyimi isteyenlerin tüm beklentisini karşılamaktadır.

Nea Efessos Hotel

Günün tüm yorgunluğunu üzerinizden atabileceğiniz eşsiz bir tatil deneyimi için Nea Efessos Hotel İzmir’in Selçuk ilçesinde sizleri bekleyen önemli tesislerden biridir. Bu nezih otel; 16 oda kapasitesi ve ücretsiz kahvaltı imkanıyla ziyaretçilerine akılda kalıcı bir tatil fırsatı sunmakta. Otelde 24 saat oda servisi, bar ve açık yüzme havuzu da bulunmaktadır.

Zeytinli Ev Otel

Köy, dağ ve bahçe manzaralı her zevke uygun oda kapasitesiyle oldukça donanımlı olan Zeytinli Ev Otel, sizlere hayallerinizdeki sakin ve huzurlu tatili vadetmektedir. Ücretsiz kahvaltı avantajı ile sizlere hizmet veren bu otelde çocuklarınızın da eğlenebileceği çocuk havuzu, çocuk animasyonu ve mini bir kulüpte bulunmaktadır. Eşsiz doğasıyla sizlere güzel dakikalar yaşatacak olan otele erken rezervasyon yaptırarak kaçırılmayacak fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Güllü Konakları

Yemyeşil ağaçların içinde dünyadaki cenneti görebileceğiniz Güllü Konakları’nda uzun zamandır hayalini kurduğunuz huzur dolu tatilin tadını çıkarabilirsiniz. 12 oda kapasitesi, ücretsiz kahvaltı ve bar imkanıyla sessizliği tercih eden tatil severleri bekleyen tesis yoğun ilgi görmektedir.

Ayasoluk Butik Hotel

İzmir Selçuk’ta konforlu bir tatil geçirmek istiyorsanız Ayasoluk Butik Hotel sunduğu imkanlarla en doğru tesislerden biridir. Tarihi ve kültürel yönden zengin, doğal güzellikleriyle tamamen cezbedici olan butik otel bir tatilden beklenen her olanağı misafirlerine sunmaktadır. Otelde; teras havuzu, güneşlenme terası, oda servisi ve kablosuz internet hizmeti bulunmaktadır. Ayrıca ücretsiz sabah kahvaltısı ile de sizlere hizmet veren otelde yöresel lezzetleri tatma şansı da bulabilirsiniz.

Kırkınca Evleri Butik Hotel

Tüm yılın stresini atabileceğiniz, doğayla iç içe harika bir otel arayışındaysanız Kırkınca Evleri Butik Hotel tam size göre. Yeşillikler arasına gizlenmiş bu güzel tesis, ücretsiz ve zengin serpme kahvaltı seçeneği ile geçireceğiniz harika bir güne mutlulukla başlamanızı sağlayacaktır. 16 oda kapasitesi ile hizmet veren tesiste; emanet kasa ile otopark hizmeti mevcuttur.

Şirince Taş Konak

En şirin haliyle ziyaretçilerini ağırlayan Şirince Taş Konak; hayran kalacağınız doğal güzelliklere ve tarih kokan yapılara yakınlığı ile popülerdir. 7 oda kapasitesi bulunan konak; kablosuz internet, lobi, çamaşırhane ve resepsiyon hizmetlerini de müşterilerine üst düzeyde sunmaktadır. Ücretsiz kahvaltı hizmeti veren konakta lezzetli yemeklerin tadını çıkarmanızı öneririz.

Hitit Otel Selçuk

Konforlu tatil arayışında olanlar için en doğru tatil duraklarından biri olan Hitit Otel Selçuk; avantajlarla dolu bir deneyim sunmaktadır. Ücretsiz kahvaltı hizmet seçeneği sunan tesiste; rahat oda seçenekleri, açık yüzme havuzu ve Türk mutfağından lezzetlerin sunulduğu restoran da bulunmaktadır. Artemis Tapınağı’na yürüme mesafesinde yer alan Hitit Otel Selçuk, çocuklarınız ile unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri