Güvenlik Ağları ile Emniyetli İş ve Yaşam Alanları

Kaliteli güvenlik filesi ürünleri ile uzun yıllardır iş ve yaşam alanlarının daha güvenilir ortamlar olmasını sağlıyoruz.

Ev, AVM, kafe, okul, otel ve restoran gibi birbirinden farklı iş ve yaşam alanlarının daha güvenilir olması için bazı güvenlik ekipmanları kullanılıyor. Kullanılan güvenlik ekipmanları arasında yer alan güvenlik fileleri, kullanılmak istenen mekâna göre farklı ölçü ve tarzlarda firmamız tarafından satışa çıkarılıyor. Parmaklık gibi eski tip güvenlik ekipmanlarına kıyasla daha esnek, montajı ve kullanılması kolay olan güvenlik fileleri, kaliteli malzemelerden üretiliyor olup, tüm mekanların ihtiyaçlarını karşılayabilecek niteliklere sahip bulunuyor.

Güvenlik Filesi Hizmetleri

Güvenlik fileleri üretim ve satışı alanında uzun yıllardır alanında uzman personellerimiz tarafından hizmet vermeye devam ediyoruz.

İş yeri, ev ve sosyal mekanların daha güvenilir olmasını sağlamak için firmamızın kendi üretip tasarladığı emniyet filesi ürünleri, Türkiye ve yurtdışında birçok firma tarafından tercih ediliyor. Siz de ailenizin, kendinizin ve çalışanlarınızın güvenliğini sağlamak için güvenlik ekipmanları arasında önemli bir yere sahip olan emniyet filesi ürünlerimizi değerlendirebilirsiniz.

İnşaat Güvenlik Filesi

İş yaşamında güvenlik faktörünün oldukça önem kazandığı sektörlerden biri olarak inşaat sektörü, iş kanunları gereği çalışanların emniyetini sağlaması gerekiyor. Güvenlik tedbirlerinin yüksek seviyede tutulduğu inşaat sektöründe kullanılan güvenlik fileleri, işçilerin düşme veya çarpma sonucunda yaralanmasını veya ölmesini engelliyor.

Türkiye’nin tüm illerine tedarik ettiğimiz güvenlik fileleri ve montaj ekipmanları sayesinde siz de yapılarınızda çalışan işçilerin vücut bütünlüğünü yüksek derecede koruyabilirsiniz. Çeşitli inşaat projeleri için temin etmek istediğiniz güvenlik fileleri için ölçü ve malzeme bilgisini bizlere ulaştırabilir, kısa sürede ürünlerin tarafınıza ulaştırılmasını bekleyebilirsiniz.

İnşaat Güvenlik Filesi

Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede düşme en sık rastlanan ve en tehlikeli kaza türleri arasında yer alıyor. Özellikle okul gibi genç ve küçük yaş gruplarının yoğunlukta olduğu sosyal yaşam alanlarında kullanılan güvenlik filesi, ciddi kaza ve yaralanmaları engelliyor.

Merdiven boşluklarının yüksek olması, çocukların geçirmekte olduğu olası kazaların sonuçlarını tehlikeli kılabiliyor. Aynı zamanda okulda temizlik personeli olarak çalışan kişilerin merdiven temizledikleri sırada kaza geçirme ihtimalini ortadan kaldırmak için güvenlik fileleri oldukça kurtarıcı olabiliyor. Gerek kurulum gerek tedarik aşamasında sizlere sağladığımız hizmetlere ulaşmak için web sayfamızı ziyaret edebilir, iş ve sosyal yaşam alanlarını daha güvenilir ortamlara dönüştürebilirsiniz.

Raf Koruma Güvenlik Filesi

Depo gibi işyerleri tabandan tavana kadar raflarla dolu bir şekilde işlem görüyor. Bu nedenle depo gibi alanlarda çalışanların yaşamlarını olası risklerden korumak için raf koruma güvenlik filesine ihtiyaç duyuluyor.

Boylu boyunca raflarla dolu olan depolarda çalışanların olası düşme ve yaralanma ihtimallerini minimuma indiriyor. Depo gibi işyerlerinde yüksek dayanıklılık sağlaması amacıyla kaliteli malzemelerden ürettiğimiz raf koruma emniyet filesinin gerekli tüm onay belgelerini alarak, tarafınıza ulaştırmayı başarıyoruz. Üstelik depoda işçi güvenliği için kullanılan güvenlik fileleri, yalnızca işçilerin vücut bütünlüğünü korumakla kalmıyor, depoda yer alan eşyaların kaybolma riskini ortadan kaldırıyor. Güven ve kalite garantisi ile tarafınıza sunduğumuz raf koruma güvenlik fileleri için web sayfamızı ziyaret edebilir, dilediğiniz ölçülerde siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Balkon Güvenlik Filesi

Balkon emniyet filesi; çocukların, bebeklerin ve evcil hayvanların balkondan düşme riskini ortadan kaldırmak için üretiliyor. Küçük çocuklu aileler için kurtarıcı bir önlem niteliği taşıyan balkon güvenlik fileleri, aynı zamanda kuşların dışarı kaçmasını da ciddi anlamda engelliyor.

Çocukların güvenliğini maksimum seviyede sağlamak isteyen ebeveynler, anlık olarak oluşan düşme kazalarını göz ardı etmek istemiyor. Dolayısıyla birkaç saniyede gerçekleşebilen düşme kazaları, ebeveynler için zaman zaman kabuslara dönüşebiliyor.

Ebeveynlerin ve evcil hayvan sahiplerinin kendilerini rahat hissetmesi, çocuklarının ve evcil dostlarının yaşamlarını riske atmaması için balkon güvenlik fileleri oldukça sık tercih ediliyor. Siz de firmamız tarafından talep ettiğiniz ölçülerde hazırlanan balkon emniyet filesi siparişi için web sayfamızı ziyaret edebilir, ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Havuz Güvenlik Filesi

Villa ve müstakil ev yapımında çok sık tercih edilen havuzlar, arka bahçenin gösterişli olmasının yanı sıra çeşitli kazalara neden olabiliyor. Havuzun çevresi bakteri üremesi açısından oldukça uygun ortamlar olduğu için, temizliğinin düzenli olarak yapılması gerekiyor. Aynı zamanda üstüne düşen yabancı tüy ve toz gibi yabancı cisimler nedeniyle kirlenen havuzlar firmamız tarafından üretilen güvenlik fileleri sayesinde temiz kalabiliyor. Kalite garantisi ile uzun süreli kullanım avantajı sunduğumuz havuz güvenlik filesi ürünlerine sayfamız üzerinden erişebilir, ev ve işyerlerinizde bulunan havuzların daima temiz kalmasını sağlayabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri