Bu Burçlara Dikkat Edin! FBI’dan Alınan Verilere Göre Suç İşleme Oranı En Yüksek Burçlar Açıklandı!

FBI’dan yeni bir açıklama geldi. Yurtdışında yapılan araştırmalarda FBI verilerinin incelenmesi ile en tehlikeli burçlar açıklandı. Yapılan araştırmalara göre suç işleme potansiyeli en yüksek olan burçlar belirlendi. İşte detaylar...

Yurtdışında yer alan astroloji sitelerinde yeni bir açıklamaya yer verildi. Yapılan araştırmalar astroloji sitelerinde büyük bir ilgi gördü. FBI’dan alınan bilgiler ışığında elde edilen sonuçlara göre suç işleme potansiyeli en yüksek burçlar açıklandı. Suça eğilimi olan burçların belirlendiği araştırma astroloji sitelerinde yer alırken, FBI’ın resmi sitesinde yer almıyor.

Boğa Burcuna Sahip Kişilere Dikkat

Boğa burçları sabırlı, inatçı ve sabit fikirli karakterleri ile ön plana çıkmaktadır. Yapılan araştırmalara göre boğa burcuna sahip kişiler, suç eğilimine en yatkın kişiler arasında yer almaktadır. Boğa burçlarının öfkesi, hırslı yapıları ve güçlü karakterleri boğa burcu kişilerinin bir anda sinirlenmesini ve otokontrollerini kaybetmesine neden olmaktadır.

Koç Burçlarının Anlık Siniri

Koç burcuna sahip olan kişiler inatçı yapıları ve bir anda sinirlenmeleri ile yapılan araştırmalar neticesinde listenin orta sıralarında yer alıyor. Burçlara yönelik araştırmalara göre koç burcuna sahip kişiler cinayet işleme eğilimine yatkın ve işlenen cinayetleri bir anlık sinir ile gerçekleştirmekte. Koç burçlarının cinayet işledikten sonra pişman oldukları da yapılan araştırmalarda yer almaktadır.

En Psikopat Suçlular Yengeç Burcuna Sahip

Listenin başında yer alan yengeç burcu, yapılan araştırmalara göre en psikopat suç profillerinin sahip olduğu burç olarak açıklandı. Sakinlikleri ve duygusallıkları ile bilinen yengeç burçları, yaşadıkları tüm sıkıntıları ve dertleri içine atmakta. Bu durum da yengeç burçlarının beklenmedik zamanlarda ani sinir patlamaları yaşamasına neden olmakta. Yengeç burcuna sahip kişilerin işledikleri suçların nedenleri yüksek oranda kıskançlık kaynaklı olduğu, yapılan araştırmalar ile gün yüzüne çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri