2023 Yılının En Yeni Yemek Odası Takımları

2023 yılının trend yemek odası takımlarının tasarımları nasıl olacak? Tüm detayları sizler için derledik. İşte detaylar…

Yemek odaları, bir evin en önemli alanları arasında yer alıyor. Özellikle misafirlerin ağırlandığı ikinci alan olan yemek odalarının mobilya seçimlerinde dikkatli davranılmalıdır. Bunu başarmak içinse kaliteli ve güvenilir mobilya markaları arasından birini tercih etmek gerekiyor. Bu konuda Trabzon merkezli Gündoğdu Mobilya imzalı yemek odası takımlarına göz atabilirsiniz.

Gündoğdu Mobilya Yemek Odası Takımı Modelleri

Son zamanlarda en çok tercih edilen modern tarz, Gündoğdu Mobilya’nın ürünleri olarak karşımıza çıkıyor. Genel olarak kaliteli mobilyaların uygun fiyata satışa sunulduğu Gündoğdu Mobilya markası, hemen hemen her zevke ve bütçeye hitap etmektedir.

Güvenilir Mobilya olarak karşımıza çıkıyor. Genel olarak kaliteli mobilyaların uygun fiyatla satışa sunulduğu Gündoğdu Mobilya markası; hemen hemen her kitleye hitap etmektedir.

Güvenilir mobilya markası denildiğinde akla gelen ilk firmalardan biri Gündoğdu Mobilya firmasıdır. Bizzat firma tarafından üretimi yapılan ürünler uygun ödeme koşullarıyla mobilya piyasasında satışa sunulmaktadır.

Uygun fiyat politikasını sürdürme konusunda oldukça kararlı olan Gündoğdu Mobilya, bu özelliği sayesinde birçok mobilya markasına örnek olmuştur.

Empoli Yemek Odası Takımı ve daha pek çok yemek odası takımı modelinin tasarımcısı olan Gündoğdu Mobilya; ergonomi ve dayanıklılık açısından oldukça iddialıdır.

Yüzlerce ürünü bünyesinde bulunduran ve bu ürünleri oldukça makul fiyatlarla satışa sunan firma; İnegöl ve Modoko satış noktalarıyla geniş kitlelere ulaşmaktadır.

130’dan Fazla Mağaza!

Gündoğdu Mobilya’nın ülke genelinde 130’dan fazla mağazası bulunmaktadır. Her bir mağazasında bulunan uzman ekipleriyle birlikte ürünlerini tanıtan firmanın; en şık ve en modern yemek odası takımlarını yakından görmek için Fabrika Satış Mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Çünkü yemek odasından genç odasına kadar birçok ürün grubu; Gündoğdu Mobilya Fabrika Satış Mağazalarında sergilenmektedir.

Firmanın faaliyetlerine devam ettiği ilerse şu şekildedir:

Ankara, Artvin, Bilecik, Bursa, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kars, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Mersin, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Trabzon, Van.

Gündoğdu Mobilya Fabrika Satış Noktalarında Bulabileceğiniz Ürün Grupları

Koltuk Takımları

Köşe Takımları

Kanepe Takımları

Yemek Odası Takımları

Yatak Odası Takımları

Genç Odası Takımları

Baza Başlık Yatak Setleri

Tamamlayıcı Ürünler

Düğün Paketleri ve daha pek çok ürün grubunu Gündoğdu Mobilya’da uygun ödeme koşullarıyla bulabilirsiniz.

Yemek Odası Takımı Modelleri

Gündoğdu imzalı yemek odası takımlarından birine sahip olarak modern havayı evinize getirmeniz mümkündür.

Versace Yemek Odası

Lena Yemek Odası

Hazeran Yemek Odası Gündoğdu Mobilya’nın tasarlamış olduğu en yeni yemek odası takımlarıdır. 8.965 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan yemek odaları; konsol, konsol ayna paneli, açılır yemek masası, 6 adet sandalye, TV Ünitesi ve TV Ünitesi rafı parçalarından oluşmaktadır.

Direkt olarak Fabrika Satış Noktalarında görebileceğiniz yemek odaları hakkında hemen bilgi sahibi olmak istiyorsanız; Gündoğdu Mobilya, resmi web sitesine giriş yapabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri