En Sevilen Komedi Dizilerinden Gibi’nin 4. Sezon Çekimleri Başladı! Ne Zaman Yayınlanacak?

‘Gibi’ dizisi Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayın hayatına devam ediyor. Dizinin başrollerinde ise Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan bulunuyor. Dizinin senaryosu ise Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit tarafından yazılıyor. İşte detaylar...

Sosyal medyada replikleriyle gündeme gelen ve replikleriyle kült haline gelmekte olan dizinin ilk 3 sezonu da Exxen platformunda yayınlanmıştı ve sevenleri tarafından 4. Sezon sabırsızlıkla bekleniyordu. Dizinin hayranlarına ise geçtiğimiz günlerde sevindiren haber geldi.

4. SEZON ÇEKİMLERİ YAPILIYOR

Exxen platformunda yayınlanan dizinin senaryosunda Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi bulunuyor. Dizinin konusuna gelince, dizide Yılmaz (Feyyaz Yiğit) ve İlkkan (Kıvanç Kılınç) karakterlerinin başlarına gelen absürt olaylar ele alınıyor. Dizi iki başrol karakteriyle başlamıştı ancak Ersoy (Ahmet Kürşat Öçalan) karakterinin de çok sevilmesiyle kadroya dahil oldu.

Başrolleri Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öcalan tarafından paylaşılan Gibi dizisinden hayranları mutlu edecek bir haber geldi. Feyyaz Yiğit’in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ila birlikte dizinin takipçilerine sevindirici haber verilmiş oldu. Fotoğrafta Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öcalan yer alıyor. Feyyaz Yiğit ise fotoğrafın açıklamasına şu sözleri yazdı: “Gibi 4. Sezon paltolu, ceketli ve gocuklu seçenekleriyle çekimlerine başlamıştır.”

Dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı hakkında ise henüz kesin bir açıklama yapılmadı.

GİBİ DİZİSİ KONUSU

Yılmaz (Feyyaz Yiğit) ve İlkkan (Kıvanç Kılınç) sürekli birbirleriyle didişmekte olan iki arkadaştır. Bu arkadaşlıklarını önemli yapan özellik ise, yaşadıkları bu sıradan hayatta absürt şeyler yaşamayı mutlaka başarırlar. Başına gelen küçücük olayları bile büyüterek işleri abartmayı başarırlar. Dizinin ilk bölümü ise 1 Ocak 2021 tarihinde Exxen platformunda yayınlanmıştır.

Dizi 2022 yılı 48. Altın Kelebek ödüllerinde En İyi Komedi Dizisi, En İyi İnternet Dizisi dallarında ve En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu ödülüne de Kıvanç Kılınç ve Feyyaz Yiğit aday gösterilmiştir. Dizi, En İyi Komedi Dizisi ödülünü kazanmıştır. En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu ödülünü ise Feyyaz Yiğit kazanmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri