Şehirlerarası Nakliye Hizmeti

Şehirlerarası nakliye hizmetlerinde yol mesafesi ve eşyanın hacmi çok önemlidir. Müşteriye sunulacak fiyatı en çok bunlar etkiler. Ancak genellikle profesyonel firmalarla çalışılmazsa daha serbest rakamlar sunulabilir. Bu da gereğinden fazla para ödemenize sebep olur. Aynı zamanda eşyalarınızın güvenliği de tehlikeye girer. Mutlaka referanslı ve adresi belli bir firmayı tercih etmelisiniz.

Nakliye Şirketi Nasıl Seçilir?

Eşyalarınızın hem kaybolmadan hem de kırılmadan adresinize teslim olması gerekir. Bunun için şehirler arası nakliye firmanızla net bir sözleşme yapmalısınız. Kaybolmaları durumunda nasıl tazmin edileceğini de sorundur.

Taşınma sırasında eşyalarınızın paketlenmesi için de destek alabilirsiniz. Evdema şehirler arası nakliyat sayesinde eşyalarınız siz elinizi sürmeden paketlenir. Ancak bu hizmetten faydalanmak için mutlaka en başta belirtmeniz gerekecektir. Çünkü eşya durumunuza göre personel tayin edilir.

Size vaat edilen süre içinde tamamlanması için ekip adresinize gelir. Paketleme işlemi başlar ve hasar almayacak şekilde araca yerleştirilir. Eğer taşınacak eşyanız piyano, müzik aleti gibi büyük ve hassas ise yine aynı titiz gösterilir. Genellikle bu gibi pahalı eşyalar için her nakliye firması iş yapmaya yanaşmaz. Çünkü bu tip aletlerin taşınması için profesyonel olmak şarttır.

Nakliye Taşıma Bölgeleri

Nakliye yapılacak adresinizin nerede olduğu önemli değil. Çünkü tüm ülke içinde eşya gönderimi yapılabilir. Anadolu yakası, Avrupa yakası ve Türkiye'nin tüm illeri bulunmaktadır. Firmaların şehirler arası nakliyat fiyatları farklı olabilir. Ama burada size kilometre mesafesine göre en uygun rakam sunulacaktır.

Profesyonel eşya taşımacılığı bazı riskler içerir. Ancak risklerin gerçekleşmesi durumunda müşteriye durumun ödemesi mutlaka yapılmalıdır. Mahalle arasında amatör çalışan kişileri kesinlikle tercih etmeyin. Böylece bir sorun yaşarsanız karşınızda yasal bir muhatabınız olsun.

Evdema Nakliyat İletişim

Günün her saatinde WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca İstanbul'da bulunan iki ayrı şubesine gitme şansınız var. Eğer işinizi sadece telefon ile halletmek isterseniz o da mümkün. Çağrı merkezi ve GSM numaralarını aramalısınız.

İstediğiniz özel bir talep için sitesindeki talep formunu da gönderebilirsiniz. Talep formunda istenen bilgileri ve notunuzu yazmanız yeterlidir. Ardından tarafınıza mail ve telefon ile dönüş yapılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri