İlk kez Akbanklı olacaklar resmen yaşadı! 20 bin TL için başvurular çoktan başladı! Uygulamayı indirmek yetiyor…

Bankaların yeni müşterilerine özel sunduğu avantajların popüler olduğu şu günlerde Akbank, yeni müşterilerine 20 bin TL nakit desteği vereceğini açıkladı. İşte detaylar…

Bankacılık sektörünün yeni rekabet arenası olan yeni banka müşterisi kampanyaları, 2023 yılında daha da arttı. Birbirleri bu alanda adeta yarışa girmiş olan bankalar, yeni banka müşterilerine sundukları avantajları artırmak için harekete geçti. Geçtiğimiz yıl yeni banka müşterilerine 10 bin TL nakit desteği sağlayan Akbank, bu yıl desteğin üst limitini artırdı.

Sadece şartları sağlayan yeni banka müşterilerinin yararlanabileceği 20 bin TL’lik nakit desteği kampanyası hazırlamış olan Akbank, 2023 yılında banka müşterisi olacaklar için hazırladığı kampanyayı duyurdu. Kampanyanın belirli süre için geçerli olacak olduğunun altını çizen ve kampanyaya ilişkin detayları kamuoyu ile paylaşan Akbank, aynı zamanda yeni banka müşterilerinin sağlaması gereken şartları da açıkladı.

AKBANK’IN YENİ MÜŞTERİLERİ 10 BİN TL FAİZSİZ KREDİ ÇEKEBİLİYOR

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar için bir duyuruda bulunan Akbank, 13 Ocak 2023 tarihine kadar Akbank Mobil üzerinden müşteri olan vatandaşların 10 gün içerisinde faizsiz bir şekilde hayat sigortalı ve 10 bin TL üst limitli ihtiyaç kredisinden yararlanabileceğini duyurdu. Akbank, kredinin detaylarına ilişkin de bir bilgilendirme gerçekleştirdi.

Kredinin detaylarına ilişkin bir bilgilendirme gerçekleştiren Akbank, kredinin geri ödemelerinin 12 ay olduğunu belirtti. Sadece kredi onayı alan yeni müşterilerinin kampanyadan yaralanabileceğini bildiren Akbank, başvuruların da Akbank Mobil üzerinden olmasını şart koştu.

AKBANK’IN YENİ MÜŞTERİLERİ 10 BİN TL FAİZSİZ AVANS KULLANABİLİYOR

Akbank’ın hazırladığı bir başka yeni müşteri kampanyası ise faizsiz taksitli nakit avans kampanyası oldu. 13 Ocak 2023 tarihine kadar Akbank üzerinden müşteri olup, 23 Ocak 2023 tarihine kadar Axess ya da Wings kredi kartı başvurusu yapıp da onay alabilecek olan müşterilerini bu kampanyadan yararlandıracak olan Akbank, avansın 31 Ocak 2023 tarihine kadar kullanılabileceğini bildirdi.

Kampanya kapsamındaki katılımcıların yararlanacağı taksitli nakit avansın geri ödemelerine ilişkin de bilgi veren Akbank, taksitli nakit avansın yüzde sıfır faiz ve 6 aya kadar taksitle kullandırılacağını bildirdi. Öte yandan Akbank minimum taksit oranını 2 ay olarak açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri