Erol Bulut'un Atilla Karaoğlan isyanı sürüyor! Hakem oyuncularla nasıl dalga geçti?

Gaziantep Futbol Kulübü’nde Erol Bulut, 1-1 berabere biten Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçındaki hakem Atilla Karaoğlan'a da değindi. Erol Bulut, Beşiktaş maçının hakemi Atilla Karaoğlan’ın oyuncularla dalga geçtiğini söyledi.

Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantep FK ile Başakşehir kozlarını paylaştı. Mücadele 1-1 sona erdi ve taraflar sahadan birer puanla ayrıldı. Maç sonu Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, takımın durumunu değerlendirirken, geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantep FK-Beşiktaş maçının hakemi Atilla Karaoğlan'a da değindi.

"Hakem dalga geçerek futbolcumuza cevap veriyor"
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Gaziantep FK-Beşiktaş karşılaşmasının VAR kayıtlarının yayınlamasına ilişkin de açıklamalarda bulunan Erol Bulut, "O hakemle ilgili bir şey söyleyemeyeceğim. Sonuçta gerekenler hafta boyunca konuşuldu. Günay'ın orada söylediği bir cümle var. Maalesef hakem dalga geçerek futbolcumuza cevap veriyor. Oda çok şık değil futbol adına" diye konuştu.

Ne olmuştu?
Süper Lig'deki Gaziantep FK-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray maçlarının VAR kayıtlarını yayımlayan TFF, iki müsabakada da önemli hakem hatası tespit edildiğini açıkladı. TFF, Süper Lig'deki Gaziantep FK-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray maçlarında ciddi hata yapan hakemler hakkında MHK'nin yaptırım uygulayacağını duyurdu.
VAR kayıtlarının yayınlanması sonrası isyan! "Vicdanımız sızlıyor"
Gaziantep FK'dan TFF'nin Beşiktaş maçındaki VAR kayıtlarını açıklamasının ardından açıklama geldi. Gaziantep FK'nın resmi sosyal medya hesabından, "Oyuncumuza atılan kafa sonrası; VAR hakemlerinin ısrarlı şiddet uyarısına rağmen Atilla Karaoğlan’ın yorumu: “ABARTIYOR ABİ!” Abartmıyoruz, VİCDANIMIZ sızlıyor! Türkiye Futbol Federasyonumuza, göstermiş oldukları şeffaflıktan dolayı teşekkür ederiz." denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri