İçki FİYATLARINA DEV ZAM! Bira fiyatlarına büyük zam yapıldı! TBP Başkanı Aybaş güncel bira fiyatlarını açıkladı

Son dönemde bira ve alkollü içki fiyatlarına zam yapılması gündemdeydi. Sosyal medyada çok konuşulan iddialar gerçek oldu ve bira fiyatlarına büyük zam yapıldı.

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş yine dikkatleri üzerine çeken bir paylaşımda bulundu.. Aybaş, Twitter hesabından biralara gelen yeni zammı duyurdu. Aybaş’ın paylaştığı güncel bira fiyatları listesine göre en düşük bira fiyatı 20 TL’ye en yüksek bira fiyatı ise 70 TL’ye çıktı.

Bira Fiyatlarına ÖTV Zammı

2023 yılına girilmesiyle birlikte tütün ürünleri ve alkollü içkilerin fiyatlarına zam yapılması gündemdeydi. Her yıl olduğu gibi yeni yılda da alkollü içkilerin fiyatına uygulanan ÖTV oranında güncelleme yapıldı. Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş, daha önceden yaptığı gibi yine alkollü içki fiyatlarına gelen zammı duyurdu. Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi bulunan Aybaş, paylaşımında biranın artık lüks olduğu yorumunu yaptı.

“Bira İçmek Artık Lüks Oldu”

Tekel Bayileri Platformu (TBP) kurucusu Özgür Aybaş, biralara gelen ÖTV zammı sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Biralardaki güncel fiyatları paylaşan Aybaş’ın "Bira zammı hayırlı olsun. Bira içmek artık lüks oldu bu fiyatlara bira içilmez. Şişe ve kutu 10 TL. Yüksek alkollülerde ve ithal gruplarda 13-15 tl arası zam güncellemesi oldu, yarın net listeler düşer.” ifadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

2023 Güncel Bira Fiyatları Ne Kadar?

Bira fiyatlarına yapılan ÖTV zammı sonrası güncel bira fiyatları merak ediliyor. Özgür Aybaş’ın paylaşımına göre Efes Pilsen 50cl fiyatı 38 TL, Efes Pilsen Tek Yön 30 cl fiyatı 26 TL, Efes Pilsen 1 lt kutu fiyatı 70 TL oldu. Efes Özel Seri Tek Yön 50 cl fiyatı 42 TL, Efes Glutensiz 50 cl fiyatı 45 TL, Efes Xtra Kutu 50 cl fiyatı 48 TL Bomonti Filtresiz 50 cl fiyatı 45 TL, Marmara Gold Tek Yön 1 lt fiyatı 62 TL oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri