Bungalov Sapanca ile Eşsiz Bir Tatil

Bungalov Sapanca, her yaştan insanın beğendiği bir tatil olanağı sunar. Kaliteli bir yerde ekonomik fiyatlarla huzurlu bir şekilde tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihi olur.

Bungalov Sapanca ile Unutulmaz Tatil

Bungalov Sapanca, yerli ve yabancı turistlerin favorilerinden biri olmayı başarıyor. Doğa ile iç içe ve huzurlu bir şekilde tatil yapmak isteyenler için bu yapılar benzersiz bir deneyimi teşvik ediyor. Bungalovlar genellikle dinlenme amaçlı yerlerde inşa edilen tek katlı küçük ev şeklinde tanımlanırlar. Bungalov imajını, kamp alanlarında ve turistik bölgelerde bulunan mevsimlik ve tatil amaçlı konut yapılarıyla ilişkilendirdik, ancak bir bungalov daha fazlasıdır. Yalıtılmış evin ve tek katlı olmanın avantajlarını yaşayan, merdivensiz yapılarak rahat ve ulaşılabilir bir konut konseptidir. Bir kattaki dağılımı, onu, mimari unsurların merkezde yer alıp diğerlerinden farklılaştırabileceği çok pratik bir ev haline getiriyor. Ahşap çıtalı duvarlar, çıplak kirişli çatılar, doğaya açılan revaklar ve iç ve dış mekânı bütünleştiren büyük pencereler, onları karşı konulmaz kılan özelliklerden bazılarıdır.

Bungalov Sapanca ile Ekonomik ve Konforlu Tatil Deneyimi

Bungalov kelimesi küçük ve şirin bir evi çağrıştırır. Bungalovlar, 20. yüzyılın başlarında birçok şehre ve banliyölerine yayıldıklarında popülerlik kazandı. Bu mütevazi ev tarzı, insanlara aynı zamanda işe yakın olabilecek işlevsel, uygun fiyatlı ve çekici bir yaşam alanı sağladı. Bungalov Sapanca ile ekonomik ve konforlu bir deneyim söz konusu olabilecektir.

Bungalov, yatay olarak yayılmak yerine kompakt bir şekle sahiptir. Ev bir katlı veya bir buçuk katlı olabilir. İkincisi, genellikle bir veya iki yatak odası ve bir banyo bulunan küçük bir ikinci kat olduğu anlamına gelir. Tipik bir bungalovun açık planı, alanınızın daha iyi kullanılmasını sağlar. Birinci katta bir odadan diğerine geniş, açık bir koridor açılabilir veya planda zemin katta koridor bulunmayabilir. Her iki durumda da, kullanılabilir alanı en üst düzeye çıkarmak için bir oda koridor olmadan diğerine akar. Bungalov Sapanca tarzı evler tipik olarak eğimli tavanlara ve yüksek tavanlara sahiptir ve küçük kat planında daha büyük bir alan hissi yaratır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri