Gaziantep'te Otellerin Yılbaşı Proğram Fiyatları Dudak Uçuklatıyor! 1 Kişi 5 Bin Lira

Yılbaşının yaklaştığı şu günlerde otel fiyatları adeta dudak uçuklattı. Yeni yıla eğlenerek ve otellerin düzenlediği gecede girmek isteyen vatandaşlar otel fiyatlarını duyunca adeta şok oldular. Gaziantep’te faaliyet gösteren 5 yıldızlı otellerin sanatçı getirerek kutlama yapmaya hazırlandıkları görülürken en düşük fiyatın ise kişi başı 5 bin TL’den başladığı ileri sürüldü.

Gaziantep’te yılbaşı için 5 yıldızlı oteller bir çok sanatçıyla kutlamayı planlarken bir kişilik rezarvasyon herşey dahil 5 bin TL’ye olduğu ileri sürüldü. Gaziantep’te faaliyet gösteren 5 yıldızlı otellerde yeni yıl hazırlığı hummalı bir şekilde sürerken getirecekleri sanatçılarla kutlama yapılacaklar. 31 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek olan geceye katılmak isteyen vatandaşlar ise 5 yıldızlı otellerin fiyatlarını öğrenince adeta şok oldular.


Yılbaşına yaklaştığımız şu günlerde 5 yıldızlı oteller adeta el yakıyor. Yılbaşında getirecekleri sanatçılarla yeni yılı kutlayacak olan otellerde bir asgari ücrete geceyi değerlendirebileceksiniz. Gaziantep’te oteller de yılbaşı gecesi için hazırlıklarına devam ederken geceyi otelde eğlenerek geçirmek isteyen bir kişiye maliyeti bin TL ile 5 bin TL arasında olacak
2020 yılında başlayan pandeminin ardından yasaklar ile vatandaşlar yılbaşını evlerinde kutladılar. Bu yıl korona virüsün azalması ile birlikte oteller de coşkulu bir yılbaşı için hazırlıklarına başladı. Ancak yılbaşı programlarının ücretleri vatandaşı zorluyor. Dört kişilik bir ailenin yılbaşını dışarıda geçirmesinin maliyeti bir aylık asgari ücret bedeline denk geliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri