Gaziantep FK için kritik hafta! Kulübe kim başkan olacak? İşte o isim

Gaziantep Futbol Kulübü adına kritik süreç bugün başlıyor. Yönetimsel sorunlar nedeniyle bugün ekonomik sıkıntıya giren Gaziantep ekibinde 100 milyon TL’ye yakın vergi borcunun bu hafta sonuna kadar ödenmemesi halinde üç puan silme cezası başta olmak üzere bir çok ceza kulübün kapısına dayanacak. Gaziantep Futbol Kulübü’nün mevcut başkanı Cevdet Akınal ise bu hafta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yapacağı toplantı sonrasında kulübün geleceği adınan kararlar verilecek.

GAZİANTEP BU TOPLANTIYI BEKLİYOR
Ekonomik krize giren ve vergi borcundan dolayı bu hafta üç puan silme cezasıyla karşıkarşıya kalacak olan Gaziantep Futbol Kulübü’nde yönetimsel sorunlar her geçen gün atarken ekonomik kriz ise başgösterdi. Bu krizi aşmak adına yönetimin bu hafta içerisinde Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile toplantılar yapacak. Şehir bu toplantılardan çıkacak kararları merak etmeye başladı.

ANAHTAR ŞAHİN’E TESLİM EDİLEBİLİR
Gaziantep Futbol Kulübü’nün Perşembe günü yapılacak olan olağanüstü kongresinde aday olmayacağını açıklayan Mevcut Başkan Cevdet Akınal’ın anahtarı bugün veya yarın Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teslim edebileceği öğrenildi. Şahin ise Salı günü bir araya gelmesi beklenen Gaziantep Futbol Kulübü yönetiminin kulübün geleceğiyle ilgili Şahin’den destek isteyecekleri kaydedildi.

KULÜP KAYYUMA KALABİLİR
Mevcut Başkan Cevdet Akınal’ın aday olmayabileceğini açıklamasından sonra Perşembe günü yapılacak olan olağanüstü kongrede aday çıkmaması durumunda kulübün kayyuma kalması gündeme geldi. Eğer Gaziantep Futbol Kulübü kayyuma kalırsa ne olacağı merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri