Gaziantep ALG'de Ali Gözcü takımına inanıyor

ALG Spor Kadın Futbol takımı Fatih Vatanspor ile oynadığı karşılaşmadan 3-0’lık skor ile ayrılarak liderliğini devam ettirirken Kulüp Başkanı Ali Gözcü kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Gözcü, takımın iyi bir ivme yakaladığını ve liderliği sonuna kadar südürmek istediklerini sözlerine ekledi.

Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, ilk yarısı 0-0 biten maçta ikinci yarıda daha iyi oyun ortaya koyarak kazandıklarını belirterek, "Rakibimiz grupta alt sıralarda yer almasına karşın ilk yarıda iyi direnç gösterdiler. Ama ikinci yarıda takımımız vites yükselterek kazanmayı bildi. Kazandığımız için mutluyuz. Tüm ekibi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.
Şu ana kadar liderliği kaptırmayan Gaziantep ALG Spor’da Kulüp Başkanı Ali Gözcü, geçtiğimiz sezon olduğu gibi hedeflerinin yine şampiyonluk olduğunu belirterek, “Takımımız iyi yolda. Aldığımız sonuçlar bunun bir göstergesi. Son maçımızda ise üç puanı almayı başardık. Liderliğimiz devam ediyor. Bunu sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri