Mustafa Sandal Makarnaya 1400 TL ödedi! Duyanlar 'Yok Artık Musti PARAN BU KADAR ÇOK MU?' dedi

Son dönemlerin en başarılı isimlerinden biri olan Doğu Demirkol’un hazırlayıp sunduğu programa konuk olan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın Demirkol’la yaptığı makarna muhabbeti gündem oldu!

Her hafta Alelade Show’a birbirinden ünlü isimleri konuk eden Doğu Demirkol, son programında ise Mustafa Sandal’ı ağırladı. İlk dakika itibariyle hayli eğlenceli geçen programda ikiliden makarna itirafı geldi. Normal hayatta da oldukça sıkı fıkı bir dost olan Mustafa Sandal ve Doğu Demirkol, bir konuşmasında makarnaya 1400 TL ödediklerini belirttiler.

‘’Abi neden uyarmıyorsun?’’

Yaşadığı olayı şöyle anlatan Demirkol, ‘’Bir makarna ısmarlıyor Mustafa ağabey gittiğimiz yerde. Her gittiğimde de yiyorum. Bir kere de Mustafa ağabey yokken gittim ve dedim ki ‘’beyaz trüflü makarna’’ Aman yarabbim, bir hesap geldi! İki sene önce, pandeminin başlarındaydık. 1400 TL. ‘Garson abi beni niye uyarmıyorsun?’’ diye sordum. Bu adama 30 tane ısmarlattım en az. Hakkını helal et.’’ dedi.

Arkadaşlıkları Çok İyi

Doğu Demirkol’un bu itirafı sonrasında ise adeta şekilden şekle giren ve utanan Mustafa Sandal’ın ise bu durumu hemen geçiştirdiği dikkat çekici. Son dönemlerde bu ikilinin arasından asla su sızmadığı kaydedilirken, Doğu Demirkol’un Mustafa Sandal’la olan arkadaşlığının çok eskiye dayandığı ve birbirilerini mevcut projelerde daima destekledikleri söyleniyor!

Doğu Demirkol Kimdir?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu gerçekleştirdiği Yeteneksizsiniz Türkiye yarışmasına katılan Doğu Demirkol, büyük eleştiri yağmuruna kapılmıştı. Fakat daha sonrasında ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın radarına giren Demirkol, yönetmenin Ahlat Ağacı filminde başrol oynamıştı. Bu filmdeki performansıyla en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan ve Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıda yürüyen Demirkol, aynı zamanda stand-up gösterileri de düzenliyor. Ali Atay’ın Ölümlü Dünya filminde de rol alan ve yazar ekibinde yer alan Demirkol, Blu TV’ye de Doğu isminde bir dizi yaptı. Kariyerinde dikkat çekici bir gelişme elde eden başarılı ismin ilerleyen dönemlerde de farklı sinema projelerinde yer alacağı ve programını da bir sezon daha ilerleteceği konuşuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri