Gaziantep FK'da sorun belli oldu.. Ekonomik kriz baş gösterdi

Gaziantep Futbol Kulübü’nde sezon başından buyana yaşanan kriz patlak verdi. Kırmızı-Siyahlı takımın yönetim kurulu olağanüstü kongreye gitme kararı alırken asıl sorunun ekonomik olduğu öğrenildi. Sezon başından buyana parasal yönde sıkıntıları bulunan Gaziantep Futbol Kulübü’nde 15’ten fazla yönetici istifa ederken mevcut başkan ve yönetimi ise çareyi kongreye gitmekte buldu.

Gaziantep Futbol Kulübü ligi iyi başlayıp 4 maçta 10 puan almasına rağmen son 9 haftada hayal kırıklığı yaşattı. Bu düşüşün an sebeblerinden birisi kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntı oldu. Bu sıkıntı Gaziantep yönetimini olağanüstü kongre kararı almaya itti.


DESTEK BULUNAMIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Adil Konukoğlu başkanlığından sonra ekonomik kriz boy gösterdi. Konukoğlu ile birlikte Türkiye’de söz sahibi olan ve hiçbir sorun yaşamayan Gaziantep Futbol Kulübü, sezon başından buyana büyük sıkıntılarla uğraştı. Yayıncı kuruluşun ödemeyi geciktirmesi veya yapmaması nedeniyle kulüpler zor durumda kalırken bu zorluğu en çok çeken kulüp Gaziantep FK oldu.


YÖNETİCİLER İSTİFA ETTİ
Gaziantep Futbol Kulübü’nde sezon başında 30’dan fazla bir yönetim kurulu oluşturulmasına rağmen lig başladıktan sonra 15’ten fazla yönetici noter aracılığıyla istifasını kulübe gönderdi. Gaziantep Futbol Kulübü, mevcut başkan Cevdet Akınal ve Başkanvekili Sezer Cihan tarafından yönetilmeye devam etti. Bu ikili dışında kulüple çok fazla ilgilenen kimse kalmazken yönetimin ise çareyi olağanüstü kongreye gitmekte bulduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri