Techem Isı Pay Ölçer

Yaşadığınız alanlarda daha az enerji harcayarak daha çık ısınmak için çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Yapacağınız araştırmalarda İstanbul ve çevresinde sizlere hizmet sunmak üzere çalışmalarını sürdüren Uludağ Enerji firmasına ulaşabilirsiniz. Uludağ Enerji uzun süredir enerji verimliliği alanında hizmetlerini profesyonel ekiplerle sürdürmektedir. Firmanın vermiş olduğu hizmetler çok daha tasarruflu ısınma için kullanılmaktadır.

Enerji verimliliği çalışmaları hem ödenen faturaların daha az ödenmesini sağlamakta hem de dünyanın geleceğini kurtarma adına destek verilmektedir. Uludağ Enerji’nin sunduğu hizmetler arasında ısı pay ölçer, tam yoğuşmalı kombi çeşitleri, ısı ölçer, RF ve M-bus modüller, termostatik vana, kalorimetre sensör vanası, su sayacı olarak karşımıza çıkmaktadır. Bütün bu hizmetleri alarak çok daha uygun seçeneklerle evinizi ısıtmış olursunuz.

Isı Pay Ölçer Modelleri

Dairelerde radyatör üzerine yerleştirilen ve o dairede kullanılan enerjinin miktarını kaydeden cihazlara ısı pay ölçer denilmektedir. Bu cihazlar merkezi ısıtma sistemi kullanılan apartmanlarda ve sitelerde kullanılmaktadır. Bu cihaz üzerinde bulunan sensörler yardımı ile evde kullanılan enerji kaydedilir. Böylece ödeme yapılacağı zaman her daire kendi harcadığı kadarını öder.

Isı pay ölçer cihazları farklı markalar tarafından üretilmektedir. Bu cihazlar dairenin ısı miktarını kaydettiği gibi güncel değerleri de kayıt altına almaktadır. Evinde pay ölçer bulunan kişilerin evin yalıtımına dikkat etmesi durumunda çok daha az fatura ödenmesi söz konusu olabilir. Bunun için kapı, pencere ve binanın yalıtımının çok iyi yapılması gerekmektedir.

Techem Isı Pay Ölçer Kullanımı

Techem Isı pay ölçer ısınma sistemlerinin çok daha geniş alanlarda kullanılmasını sağlayan bir cihazdır. Merkezi ısıtma sistemlerinde ısının kullanıldığı kadarı ile faturalandırılması için dairelere ısı pay ölçer takılmaktadır. Isı pay öçler farklı markaların tasarımı ile kullanıcılara sunulmaktadır. Son teknoloji destekli olarak hazırlanmış olan Techem ısı pay ölçer bu alanda yoğun olarak kullanılmaktadır.

Techem ısı pay ölçerin kullanıldığı sistemlerde %10’na kadar daha fazla enerji tasarrufu sağlanmaktadır. Bu cihazın kullanılması ile dairenin ısı verileri cihaz tarafında depolanmaktadır. Depolanan veriler uzaktan okuma sistemi tarafından aktarılmaktadır. Bu cihaz yerinden çıkarılması durumunda uyarı sistemi veren bir yazılıma sahip bulunmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri