Gaziantep ALG'da Vural şampiyonluk istiyor

Kadın Futbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Gaziantep ALG Spor, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla yoluna devam ediyor. Şu ana kadar oynadığı iki maçtan bir galibiyet birde beraberlik alırken şampiyonluk parolasıyla hedefine doğru ilerlemek istiyor. Şu ana kadar oynadığı 2 galibiyet 1 beraberlik alan Gaziantep ALG Spor, önümüzdeki hafta oynayacağı Altay maçını kazanarak çıkışını devam ettirmek istiyor.

Geçen sezon elde ettiği şampiyonlukla Türkiye'yi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Gaziantep ALG Spor, yeni sezona çok iyi bir giriş yaptı. Şu ana kadar üç maç oynayan ve bu maçlardan 2 galibiyet 1 beraberlik olarak 7 puan toplayan Gaziantep ALG Spor’da Kulüp Başkanı Ali Gözcü ve tüm takım şampiyonluk için kenetlenmiş durumda.

"Şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz"
Teknik direktör Hasan Vural, yeni sezonaçok iyi bir başlangıç yaptıkları ve üç maçta 7 puan aldıklarını belirterek, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirdi.
Transfer sezonunu hareketli geçirdiklerini ve takımı sil baştan kurguladıklarını belirten Vural, "Geçen sezon çok güzel işler yaparak büyük başarılara imza attık. Bu sene de aynı şeyleri yapmak için uğraşacağız. Yeni oyuncular aldık ve bir uyum süreci olacak. İlerleyen haftalarda inşallah takım tam uyumu yakalayacak ve eskisi gibi rakibine karşı sistem oynayan bir takım ortaya çıkacak." dedi.

KAPTAN KEZBAN ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYOR
Takım kaptanı Kezban Tağ da sezona sıkı çalıştıklarını ve disiplinli bir şekilde ilerlediklerini ifade etti.
Hedeflerinin yine şampiyonluk olduğunu vurgulayan Kezban, şunları kaydetti: "Geçen yıl olduğu gibi bu sene de yine şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Takıma çok sayıda yeni arkadaş geldi ve uyum sürecini oldukça güzel atlattık. Şu anda her şey iyi gidiyor. İnşallah bu sene de şampiyon olacağız. Sezona aynı hırs ve mücadeleyle başladık. İki maçta 4 puan aldık. Geçen sene yaşadığımız şampiyonluk çok güzel ve ayrı bir anlamı vardı bizim için. Bu yıl yine emin adımlarla ilerleyip şampiyon olmak istiyoruz. Çünkü şampiyonluk çok farklı, bunu yaşamak lazım."

GÜLBİN HIZ BURADA OLMAKTAN MUTLU
Takımın orta saha oyuncusu Gülbin Hız, şampiyon takımda oynamanın gurur verici olduğunu söyledi.
Bu sezon zor bir grupta yer aldıklarını belirten Gülbin, "Yeni sezona iyi hazırlandık ve iki maçtan aldığımız 4 puanla yolumuza devam ediyoruz. Zor bir gruba düştüğümüzü düşünüyorum. Tabii ki elimizden gelenin en iyisi yapacağız. Geçen sene olduğu gibi yine bu sene de iyi hazırlanıp daha çok çalışarak şampiyonluk hedefliyoruz. Geçen sene ilk maçtan son maça kadar iyi mücadele ettik ve şampiyon olacağımıza inandık ve olduk. Bu sene de kupayı tekrar Gaziantep'e getirmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri