Gaziantep FK son 8 maçta hayal kırıklığı yaşattı

Süper Lig’de 13 hafta geride kalırken Gaziantep Futbol Kulübü, son 9 maçta hayal kırıklığı yaşattı. İlk 4 maçta 10 puan toplayan Kırmızı-siyahlı takım, son 9 maçta sadece 5 puan alabildi. Hayal kırıklığı yaşatan ve taraftarların şok eden Gaziantep Futbol Kulübü’nde sıkıntının büyük olduğu gözlenirken, Dünya Kupası nedeniyle verilecek olan arada nasıl bir yol izleneceği merak ediliyor.

İLK 4 MAÇTA 10 PUAN
Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’de 12. maçını oynarken Kırmızı-Siyahlı takım bu maçlarda beklentilerin uzağında kaldı. Ligin ilk 4 maçında fırtına gibi esen Gaziantep ekibi, bu maçlarda 3 galibiyet birde beraberlik alırken topladığı 10 puanla ilk 4 hafta sonunda 2. sırada yer almıştı. Ancak, daha sonraki süreçte oynadığı 8 maçta istediği sonuçları alamayan Kırmızı-Siyahlı takım bu maçlarda 1 kez kazanırken ikide beraberlik aldı. 8 maçta sadece 5 puan toplayan Gaziantep Futbol Kulübü, taraftarlarını adeta şok etti.

BU TAKIM NE OLDU?
Ligde şu ana kadar 12 maça çıkan ve bu maçlarda topladığı 15 puanla sıralamada 11. sırada yer alan Gaziantep Futbol kulübü, biranda düşüşe geçti. Son 8 maçta sadece Konyaspor’u yenebilen ve ikide beraberlik alan Gaziantep ekibinde gözle görülür bir düşüş yaşanmaya devam ediyor. Kırmızı-Siyahlı takımda sıkıntının nerede olduğu araştırılırken bu haftadan itibaren verilecek arada ise takımın kendisine gelmesi bekleniyor. Dünya Kupası nedeniyle verilecek olan 45 günlük arada Gaziantep Futbol Kulübü’nün toparlanması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri